Brnabić: Vlada treba da odluči ko ide u Srebrenicu

Nastavljena sednica Skupštine o vladi

Ostavite komentar


  1. Vlada, kazete gospodja Brnabic? Pa najznacajnije od svega je sto ste Vi, gle cuda (?) odabrali potpuno novu Vladu, sastavljenu od izuzetnih strucnjaka i eksperata. Sram vas bilo gospodja Brnabic. Nemam vise sta da dodam i ne bih vas vise zadrzavao.

  2. Tako je, vlada, a ne gradjanka Brnabic. Koja nije ni izabrana ni na kojim izborima, niti je na njima ucestvovala, niti imala politicki program. Nismo sigurni ni koja tacno ima drzavljanstva, ali ni diplome

  3. SNS će proći kao nekada SPO i raspašće se kao zvečka. Od 27 ministara samo su 2 – 3 iz SNS-ali a preko 18 su nestranački, uključujući i premijerku. Kao apsolutni pobednici i nosioci svih aktivnosti imaju samo MUP. Tako je i Vuk Drašković radio i ministarstva koja su se tada popunjavali po feudalnom principu delio je onim od kojih su članovi SPO-a čak i ubijani tj aparatčićima JUL-a i SPS – a @Digitalizacija je potpuno u pravu. Čemu onda izbori i izborne kampanje?

  4. Samo ne saljite Rasima Ljajica koji je po recima Dzefrija Najsa krio dokaze o umesanosti Srbije u genocid. Posaljite Vulina.

  5. @Miodrag iz Peći
    Kada je to Vuk Draskovic odredjivao ko ce biti ministri u vladi. Cak i u onoj Saveznoj 1999. bio je ministar tri meseca, jer ga je Milosevic izbacio zbog protivljenja nenormalnim odlukama rezima. Nikada ova drzava nije vodila politiku SPO, a da jeste Srbija bi bila kraljevina clanica NATO i EU. Ne samo kasnije Srbija, vec pocetkom devedesetih Jugoslavija. Da je bilo pameti prihvatilo bi se konfederalno uredjenje Jugoslavije, koje je nudio svet, a svi sem Milosevica prihvatili. Trazio je tada Draskovic od rezima da prihvati konfederaciju i tako spasi drzavu od rata i raspada… Sto se tice Srebrenice, Srbija mora da prihvati odluke medjunarodnih sudova. U tim presudama jasno stoji da nismo nista ucinili da sprecimo genocid, odn. egzekuciju 8000 muskaraca i decaka. Zato u Srebrenicu treba otici neko iz samog drzavnog vrha, tj. premijer ili predsednik.

  6. I vrapci i vrane,plus i sve mace redom na Moravu,znaju da ce,niki drugi,do LI,Vucic,ici na komemoraciju u Stebrenicu!On da propusti da,svojim prisustvom,pred hohstaplerima,lopovima i ubicama srpskog naroda i cijelog Zapada,i posebno zlocinaca iz NATO – pskta,ne prizna genocid srpskog naroda nad muslimanims – Boze sacuvaj!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.