Brnabić: Vučića uhvatio neki grip, imuni sistem mu oslabio od napora

Ostavite komentar


  1. Ni 24 sata a on pobedio grip? Ma neki gripić tipa ‘a šta sada’ prodje rok ultimatuma. Ili je 24 sata zvao jedan te isti broj u Moskvi koji mu se više ne javlja.

  2. Konacno cemo se i mi odmoriti.
    Za virusne infekcije, najbitnije odlezati, i nikako pre vremena ne ustajati iz kreveta.

  3. On uvek kontra sveta. Svi imaju koronu, samo on grip. Prvi gripozan čovek posle godinu i po dana. Pa, kako ga zaradi, majstore, od koga, ako tvoji doktori kažu da gripa nije bilo zbog nošenja maski?

  4. Eto zbog čega je od pojedinca važniji sistem. Mi decenijama gledamo u nekog vodju a ne da stvorimo funkcionalno društvo.

  5. Ko se jos ,, lovi“ na ove budalastine, osim dragih MU penzionera???NJEMU samo moze da od masne svinjetine i ,, crnjaka“ ripne pritisak trenutno, ne zamajavajte siroke narodne mase…A verovatno ste ,, istrosili“ atentate i drzavne udare pa sad aj’d ovakve nebuloze servirati ,, zabrinutim“ gradjanima..?

  6. Dosta vise pojavljivanja. A Penzioneri a uzme 5000 dinara kao mojoj majci, zatvori sve penzionere. A mladi bez maske na muziku celo leto u gradu.

  7. Strugao drva u šumi za zimu pa se opteretio….. Lenčuga koja ceo život živi na tuđim leđima, društveni parazit

  8. A i šta će nam ničemu ne vredi. Zlatno doba će da nastupi onog dana kada ode sa vlasti On i njegovih nekoliko pajtaša. A ti da ostaneś da imamo kome da se smejemo

  9. Koga boli ….. za njegovo zdravstveno stanje! Nemoj mnogo da cita Bodlera, neka se naspava. Stvarno mnogo radi dusica mala, bas puno kraducka, pardon radi

  10. Prvi slučaj oboljevanja od „nekog gripa“ u predhodne dve godine. Treba sazvati hitnu sednicu kriznog štaba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.