Brnabić zahvalila Čepurinu na doslednom stavu Rusije u UN

Ostavite komentar


  1. Treba iskoristiti svkau priliku da se priblizimo sto vise rusiji, Englezi, Francuzi i Amerikanci su daleko od nas.

    1. Hahahaha, kada bi ovo izjavili u nekoj državi ex varšavskog ugovora, ekspresno bi dobili ceo paket sendviča i kartu u jednom pravcu iz države.

  2. Odlični prijateljski odnosi su osnov svake politike, a posebno kada se radi o prijateljskim narodima kao što su Srpski i Ruski.

    1. Za Srbiju bi bilo najbolje da je bila pod Ruskom čizmom 1945-1990. Sada ne bi niko dozivao ruje u pomoć i javno ih hvalio, nego bi svi pljuvali preko ramena na reč rus.

  3. Ovako dobru saradnju sa Rusijom treba iskoristiti na najbolji moguci nacin u vezi Kosova.

  4. Koliko vidim Rusija je uz nas a ne gotivi nesto Amere, uz Kinu i ostale Zemlje koje nas podrzavaju i naravno EU mozemo do povoljnog ishoda sa KiM.

  5. Sveta Stolica ne priznaje Kosovu za nezavisnu drzavu iako prema albancima neguje proalbansku bliskist …
    itd , itd …ostalo prevedire sami i prenesite Ivicu Dacicu
    ….

    Selia e Shenjtë nuk e njeh Kosovën si shtet të pavarur, pavarësisht se ka një afërsi ndaj shqiptarëve dhe ka mbajtur një qëndrim pro shqiptar.
    Por në emisionin “I Ftuari” në A2, Arkipeshkvi i Arkidioqezës Metropolitane Tiranë-Durrës, kryetar i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë, George Frendo u shpreh se Selia e Shenjtë e ka ngritur Kosovën në nivel dioqeze dhe se njohja mund të vijë në të ardhmen jo shumë të largët.
    “Në një të ardhme jo shumë të largët, Kosova do të njihet edhe nga Vatikani, i cili është shumë i kujdesshëm para se ta njoh një shtet. Hapi i parë është bërë pasi Kosova tashmë është njohur si dioqezë, ka fituar një peshë të re”, tha George Frendo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.