Brnabić: Zamrznut konflikt nije u interesu Srbije

Ostavite komentar


  1. Mada zli jezici komentarisu da je aktuelna predsednica Vlade Srbije, bolno nekompetentna i da se ne zna odakle je dosla jer je niko nije izabrao na to radno mesto, ja ipak mislim da ona iz dana u dan od izjave do izjave sve vise i vise napreduje. Narocito u oponasanju retorike aktuelnog predsednika Srbije. Sve je teze covek da razazna ko je ko od njig dvoje.

  2. Zamrznut konflikt nije resenje i to je jedna od najgorih opcija. Zato podrska ljudima koji zele da rese ovaj problem koji nije ni malo lak i zbog koga trpimo ogroman pritisak sa svih strana..

  3. Konflikt nije zamrznut, kada albanska strana s vremena na vreme uvodi represivme mere. Konflikt je jos vise rasplamsan nereagovanjem međunarodne zajednice da zaustavi represiju Prištine.

  4. Vuciceva Srbija nema drugi izbor nego da neguje „zamrznuti konflikt“a da preko glasnogovornika tvrdi da je toboz protiv.Vlast misli da ce na najbolji nacin da „zacementire“konglikt tako sto ce insistirati da se razgovori mogu nastaviti,tek kad se ukinu sangcije i dok se ne usvoji Vucicev predlog o razmeni teritorija.“Ne mogu oni da dobiju sve,a mi nista“.Kako je to neprihvatljivo za Pristinu, ostaje nam ono zasta smo se i zalagali a to je „zamrznuti konflikt“.Ali on otvara priliku na Balkanu za nove ratove,a ako se takva prilika i ukaze,sigurn sam da ovi Milosevicevi naslednici tu priliku nece propustiti.

  5. Koliko botova za jedan sendvic prodaju Kosovo i potvrdjuju sve sto kaze Ana i Vucic… botovi su gori od Karzai-ja koji je uzeo 10 miliona dolara od CIA i prodao Avganistan. Korumpirani politicari imaju svoje botove da stvaraju putem komentara lazni privid da javnost potvrdjuje politiku korumpiranih politicara.

  6. PITAM SE DALI ĆE AV RASPISATI REFERENDUM ZA REŠAVANJE PITANJA KOSMETA.MISLIM DA HOĆE ALI ĆE TO BITI KAO ŠTO JE ZAEV U MAKEDONIJI UVEO NEOBAVEZUJUĆI I REŠI ĆE GA SA ŠIPTARIMA JER JE TO ODAVNO OBEĆAO EVROPSKOJ ZAJEDNICI A TO ZNA I MERKELOVA.BRAĆO SRBI DŽABA ĆEMO KREČITI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.