Bujošević: Upadom u RTS protesti „1 od 5 miliona“ izgubili legitimitet

Ostavite komentar


  1. Gle bujke, okuražio se. Brini ti o svom legitimitetu, kojeg si pogazio.

    1. jako, jako, svaka cast. i kada prodju ovi, sta ces crni Bujosevicu, sta ces NLJS, sta ce svi ovi usima pokriveni na rts-u? mislite li malo o tome?

    2. Pink ti preuzeo RTS,
      i ti se još javljaš!

      Idi, bre, u ……… penziju!

  2. Gospodine Bujosevicu, ti si upravo izgubio svoj legitimitet kao ljudsko bice

    1. Znam kad bih ziveo hiljadu godina
      ceo bi mi zivot stao u jedan dan
      a jedan poziv menja sve
      a jedan poziv menja sve

      Ref. 2x
      Hiljadu godina

      Ref.

      Ne zelim da zivim hiljadu godina
      hocu sad i hocu sve
      a jedan poziv menja sve, znaj
      a jedan poziv menja sve, znaj

  3. Хахаха, како овакве креатуре ништа не науче из претходних случајева ….

  4. Ti si poslednji koji treba da prica o legimitetu,stavio si nacionalnu imovinu u sluzbu jednog coveka. Sram da te bude!

  5. Kako Bujke zamišlja svoj život u Beogradu kad ova kuga bude zbačena sa vlasti.

  6. Ovaj penzioner pominje poštovanje zakona? Napravio je od rts-a medijski servis jednog čoveka i njegove partije a ne svih građana koji plaćaju pretplatu i za svoje pare hoće pošteno izveštavanje. Nedostaje samo da uvede neki rijaliti pa da dotakne dno.

  7. Vujoševiću, obraz se jedom gubi u životu a ti si ga izgubio, stidi se sram te i stid bilo, pokazao si se neprofesionalno i pristrasno, ponavljam stidi se, sram te bilo.

  8. Eto sta ostade od coveka koji je nekada vodio emisiju ‘Nije srpski cutati’ ….

  9. Zanimljiv je ovaj Bujoševićev komentar „da su protesti izgubili legitimitet upadom opozicije u RTS.“ Kako o „izgubljenom legitimitetu“ može da govori čovek koji je na čelu institucije koja je već milion puta „izgubila legitimitet“ prenošenjem lažnih vesti, izmišljenih vesti, veoma tendencioznih vesti, prećutkivanjem istinitih vesti, izostavljenih vesti koje imaju i najmanji kritički naboj? To je isto kao kada bi čovek koji je ukrao milione optužio nekog siromaška koji je ukrao veknu hleba. Svojim dvoličnim i nedoličnim ponašanjem i izostankom elementarnog poštenja Bujošević je već odavno izgubio ljudsko, moralno i etičko pravo da bilo šta javno komentariše.

  10. Koje licemerje… tri meseca ignorišu onoliki narod… i kada raj izignorisani narod pokuša da skrene pažnju na sebe pažnju brže bolje mu se oduzme legitimitet… da nije tužno bilo bi smešno…. izjave doktora
    ne mogu ni da komentarišem

  11. Usao je u istoriju bezscasca,zajedno sa mitevicem,vucelicem i tijanicem !!!

  12. Ma nemoj, ti ces pricati o legitimnosti. Sram te bilo. Nesposoban I program RTS ne valja uopste. Vise ga necu gledati.

  13. Šta reći o ovakvom čoveku!!???!!
    (Bujoševiću)
    ON JE POSTAO ONO ŠTO PROPAGIRA TJ: N I Š T A !!!

  14. Koji protest je izgubio legitimitet? Nisam obavešten da je u toku neki protest.

  15. Pošto sam gledao u direktnom prenosu, šta se događalo u zgradi Televizije, moj utisak da je legitimitet izgubio Javni servis, koji je faktično servis jedne političke stranke ili još preciznije servis jednog čoveka.
    Nije normalno, da objavljuju šta se događa u Parizu i Tirani, a da ne znamo šta se dešava u Srbiji.
    Javni servis, koji plaćamo mi građani, uređuje po volji jednog čoveka ekipa poslušnika i ostavlja celu Srbiju u medijskom mraku.

  16. Koji legitimitet ima Bujke?Za RTS protesti ne postoje,zasto onda Bujke pricas o njima?

  17. A taman si mislio da počneš sa izveštajima sa protesta.

  18. robotizovano pisana saopštenja
    Kristalno jasno se vidi da su
    robotizovano pisana saopštenja (kao gotovi klišei iz jedne baze podataka klišea )
    koje je odrecitovao Nebojše Stefanovića, Vulin i ostali,
    svi su ih izgovorili na isti način( isto se kao „zaprepašćuju“)
    klišei izgovoreni više puta (sa istim kao „demokratskim zaprepašćenjima“)
    /
    pred očima su nam
    „robotizovani političari“, robotizovani novinari i urednici,
    „od robota pisani tekstovi“ u koje se stavlja samo datum i imena
    tako da kompjuterski programi mogu odmah da odbace svaki tekst
    koji nije u saglasnosti sa „dozvoljenom bazom podataka“
    /
    umesto urednika postoje programi koji odlučuju.
    Ispiranje mozgova je maksimalno.

  19. ujutru o komunalnim problemima u Beogradu, uveče Beogradska hronika, a u sedviču neka kraća hronika Srbije i to svi solidarno plaćamo.

  20. Bujošević čak i ne pokušava da kaže reda radi da RTS nije propagandna mašina vladajuće stranke. Glasao sam na prošlim izborima za jednu opozicionu stranku, a njenog lidera već 3 godine od izbora NI JEDNOM nisam video na RTSu. Da li je to normalno? Nije ovde reč o tome kakav je taj opozicioni lider i njegova politika, već je reč o tome da svako ima pravo na slobodu govora, mišljenja, političkog delovanja i informisanja u ovoj zemlji. To su ustavna prava. Objavite koliko minuta u Dnevniku ima Vučić a koliko opozicija. Po mom mišljenju, odnos je 1:1000 u korist vlasti. Da li je to normalno, opet pitam. Da je ova opozicija prava, prva tačka programa bi bila hapšenje svih koji su zloupotrebili javnu funkciju, a Bujošević bi bio prvi na spisku. On javnu funkciju ne vrši u opštem interesu, nego u interesu stranke na vlasti. To je krivično delo zloupotreba službenog položaja.

  21. Rts koji narod Srbije finansira izgubio je svaki legitimitet od kad je Bujosevic direktor koji radi za SNS i kako Vucic kaze.
    RTS nije privatna televizija SNS!
    Srbija nije privatna drzava Vucica!
    Juce je dokaz za to!
    Svako ko misli da jeste mnogo se prevario

  22. Po vama, mislim na vladajući aparat, protesti ili nisu ni postojali, ili i ako su postojali, bili su nelegitimni.
    Kako može izgubiti legitimitet, ako ga nije ni imalo?
    Izjava je nepametna, jer ne ulazi u suštinu problema, ispada da su neki bezprizornici iz čista mira upali u Televiziju i omeli program.

  23. RTS je davno izgubio legitimitet zbog načina na koji obavlja funkciju javnog servisa.Do sada se nisi oglašavao,nisi pričao o informativnom programu i zajedno sa Stefanovićem bio poslušnik vladajućih stranaka.Teško će te takvo ponašanje i ova izjava zadržati na mestu direktora,ostaćeš,na kraju,ružan pion srpskog novinarstva.

  24. Sinoć direktno uključenje na konferenciju dr.Neše pinkov signal sa sve logom na RTS-u! To samo pokazuje koliko si srozao nacionalni servis! Sramota! Ti pričaš o legitimitetu? Odavno si ga izgubio, a nema ga ni nacionalni medij koji vodiš! Da si moralan podneo bi ostavku odavno.

  25. Bujosevicu pa demokratski je da gostuje i neko drugi osim rezimskih ljudi

  26. Kad nam ovako likujući saopštava da su protesti sinoć izgubili legimitet, ovaj slavni Karićev pulen priznaje da su ga do juče imali. Pa zašto ih je onda, zaboga, njegovo „pravo da znamo sve“ čitava tri meseca izbegavalo i zaobilazilo ko usmrdeli sir?!

  27. Vaš slučaj je malo teži, g. Bujoševiću, „uspeli“ ste da vaš informativno program bude identičan informativnom programu Pinka… Čestitam, g. Bujoševiću,,,!

  28. Problem i jeste u tome sto vi “ne radite svoj posao normalno“, nego nas decenijama unazad maltretirate svojim laznim novinarstvom, dok nam istovremeno otimate novac za program koji niko normalan ne gleda. To je jedno svojevrsno izivljavanje nad gradjanima, jer da se ne lazemo najmanje polovina “pretplatnika“ uopste ni ne gleda RTS. Ali to vas ne zanima, samo nek lova kaplje, to je jedino bitno. I zato ovaj namestenik vladajuce garniture moze slobodno svoje krokodilske suze da zadrzi za sebe, sve je to vec vidjeno jos za vreme Slobe.

  29. Ma ne lupetajte svi redom. tako bi se izrazio. RTS je najboji javni servis u regionu i sire. slobodno se moze reci BBC i RAI kvaliteta. RTS je istitucija od ugleda koja cuva nasu kulturu a to mislim i celoj yu ne samo Srbije. i rts nije samo tv nego je i simfoniski orketar zabvni orkestar kolibri izdavstvo pgp-rts ariva 60 god koja je kulturno blago ovih prostora. i ako RTS nema kvalitetan progam nezam koi ima kako moze da lupetate tako.svecka tv istitucija sa kojom se treba ponositi. i TVB ili sada RTS imao je odlican progam od 1958 pa do danas i duri i onih strasni 90 je proizvodio najboi progam i produkcije za sva vremena. i to je tako pa ko sto lupetao. i ebu je to rekao.a procitajte knjigu kriticarke otasevic.a i za politike se ne slazem RTS ima najboji informatovni progam pa i politicki ako hocete i to sto je ovde receno nije tacno ali se ne sastoi sve iz politike nije sve politika ima i drugo obrazovanje kulturu itn…tako sada RTS ima odlican progam i to nije najgori nego najbolji pa ko to nevidi taj je slep kod ociju.i ako nije RTS nasa kultura oticice na fareme i protubofolkirati se. a i informativni progam je dobar i bas su relani nisu nu za jedni ni za drugi .i relno izvestavaju nezam sto ne vala tu imaju najboje novinare. drugi rts nije samo aktuelna politika rts je nesto drugo je institucija . i podska Gen diretoru Bujosevic koi dobro vodi RTS i medzira alo ne od ovih loticeva boje ce ta vodi pa ce da propde odmah..i upravog odbora podski na saopstenju.. ovakav upad nije normano nesto i to se zove pritisak medija. nemoze umesto kavitetne nove serije sad bosko da mi se ukuci. a stalno ih zovu u emisije. i nezam sta ce da kaze taj fasita i loticevac. a ovi iz n1 zilasove i solakove kompanije ne da nisu realni nego su mogo ostrasceni politicki i nista drugo ne pricaju nemaju kulturu zivot iz cele zemje i sire i sl .. tako podrska rts-a. pa ocete objaviti ovo ocete ne. Ja i moi preko satelita gledamo samo RTS posto imaj dobar progam ovo je nedopusivo ovako sa motrnim testerama da se udze.alo.i to nije samo preformas kako kaze dzilas alo to je vredzanje zdrave pameti. i nije bilo nasilje samim tim sta su usli to je nasilje. i kako da izvetava rts umesto dobre nove serje da gledamo ove fasite pa doke oni ce da kroje sve aman vise ja hocu serju necu nih a i to kosta bato pa treba da se emituje znaci da se ne emituje nikakv progam nego samo da gledamo boska. pa i vucic ne ide u rts retko se tamu pojavi i juce je imao na pink itervju a na rts. vise ja nezam sta ih napdaju.i sta hoce alo. ovo je necuveno i zato pdska rts-u. a vi iz danas isto ste se spustli umesto da date podski.. i zato vise necu da vas citam. ne barnim nikoga politicki da se razumemo odmah Pozz iz makedonije ( ili sada sevrna mk) da dodzete da vidte ovaj Maedski javni servis kako je propao skorz na skoz pa ce da vidte sta je rts a ovde niko ga ne spominje i ne spomnije sta je javni servis.. i evo i Glumica Bojana Malevic koj je protiv ove valsti kako sto sam svtio ne slazem se sa njom malo ali ok i kako isla na proteste kad su poceli a sada neide. sada je napisa na tviteru.Imam goste na večeri ali ne mogu da preskočim: sa Boškom u RTS – neka hvala. Da osvajam slobodu sa fašistima neću ni u sledećoj reinkarnaciji. Uz dužno poštovanje nekolicine demonstranata sa kojima delim i uvek ću deliti iste vrednosti. i zato iz opzicije dobila velike pogde reci nezamislive kako sto sama reka vise i iz ove iz valsti prethodno. a ovi iz n1 sto su pustili uzivo to sata su misli da ce im daju pubicitet ili samo su raspirivali nasije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.