Bulatović: Oduzeli su mi puške zbog pitanja o Vučićevim patikama

Potpredsednik SSP tvrdi da se vlast sa njim obračunava zbog akcije ispred zgrade u kojoj se nalazi kabinet predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Covek koji je spreman da onako nekontrolisano lupa, ne sme da bude u blizini oruzja. Mislim da masta ovoga „pisca“ spremna na sve moguce scenarije. Postupak nadleznih organa se zove preventiva.

    1. Ti si Mitropolit koliko sam ja Papa. Zadužen si za davanje ovako nesuvislih izjava. Kada sutra neko zakuca na troja vrata setićeš da je ovo što radiš zločin protiv javne reči i ovog borca za ljudska prava.

      1. Zar ne vidite da je čovek van kontrole? Čija ljudska prava? Onih koji pokušavaju da ruše poredak države i legalno izabrane organe na slobodnim izborima? Mene ne zanimaju patike i sako Vučića, želeo bih da znak koliko mu koštaju čarape?! Ili donji veš njegove žene? Eto, baš sam znatiželjan?! Ljudi moji zar ne vidite da se poinašate kao oni bikovi koje koriste na koridi?.

        1. Jos jedan pseudonim onoga sto cita komentare na poslu i u dokolici smislja sta da kontrira a iz aviona se vidi ko je on ustvari. Treba li da pomenem njegovo ime? Da ga nacrtam ? To mnogo bolje radi Koraks u cenjenom Danasu.

  2. I treba ti ranije da uzme . Coveku koji hoce da skine sa vlasti diktatora lezanjem po asvaltu i na konferenciji za stampu raspravlja sa osudjenim siledzijom Spasicom je dovoljan dokaz za uzimanje oruzija .Vidi se da nije svoj. Diktator vam radi sta oce a vi kevcete, ako hoces promenu onda mora drugcije ovako ker laje vetar nosi

    1. Ne postoji ni jedan zakonski argument da se coveku oduzme lovacko oruzje u vlasnistvu. Ovo je promptni slucaj za sud,pa teranje do Strazbura kao napad drzavnih organa na licnu imovinu.

    2. A predsednik ti je sav svoj jel? Gde su bili do sad da mu oduzmu oružije, nego dan posle konferencije za štampu- hop, došli smo jer si napravio prekršaj pre godinu dana. Kopali radikali i iskopali- ništa. Da te obavestim, to se u normalnom svetu zove- banana država.

  3. Kada su nacisti došli po komuniste,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio komunista.

    Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio socijaldemokrata.

    Kada su došli po sindikalce,
    ja se nisam pobunio;
    jer nisam bio sindikalac.

    Kada su došli po mene,
    nije preostao niko da se pobuni.

  4. Hoce covek da smanji da narodu bude prihvatljivo pa kaze dzemper od 50€, kao to je jevtino

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.