Bulatović (SSP): Odakle Vučiću novac za sako od 700.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Otkud’ Sima Spasić u radno vreme na mitingu? Sigurno EPS jako trpi zbog njegovog odsustva sa posla.

  2. A sav taj hleb vredi, po sveznajućem, 4500 dinara. Koliko se sećam AV je obećao cenu hleba od 3 dinara – još onomad!!! A svi znamo da se on „drži“ obećanog!!!

    1. Tebi je ocigledno hleb skup a dok su ovi tvoji bili na vlasti kolika je bila inflacija koliko je evro skakao to si zaboravio eto uzimaj dzaba hleb od obih tvojih pa uzivaj a oni neka jedu pecenje jer takve kao tebe nije problem prevariti

    2. Nije on obećao, već Nikolić, i to kad je Evro bio 40 dinara, to pre desetak godina.

  3. Kako sad sako 700.000 dinara, a na N1 kažu 500.000 dinara? Da li se ovo sad licitira? Očigledno da je reč o još jednom spinovanju, farsi i laganju od strane Đilasovog poljoprivrednika. Loše izveden performans.

  4. Ovo je slika i prilika opozicije koja se brine koje i šta obukao i koliko to košta, dok nekog konkretnog političkog programa i ideja za vođenje države nema.

  5. Predlazem da celokupna opozicija napravi jedno pozoriste gde ce se igrati samo komedije i tragikomedije. Verujte, glumci bi ostali bez posla.

  6. Ovi da se dogivore kada lazu i kazu dali sako kosta 4000 evra ili 6000 evra mada jedno i drugi je njihova najveca laz u istoriji lazova ali neka lakivwrni veruju ovim lazovima ali sva sreca vrlo ih je malo narocito onih koji cekaju u red za jedan hleb

  7. Kad u jednom trenutku Djilasovi istrose sve moguce komentare na racun politike Vucica, i kad dodju u situaciju da vise nista ne mogu da nadju protiv njega, na red dodje komentarisanje cene njegove garderobe, sta je sledece, verovatno ce mu komentarisati i ono malo crno ispod nokata, jer ni za toliko ne vrede u poredjenju s njim.

  8. Vucic nema sako tolike vrednosti, ali zato Djilas ima 600 miliona evra i sve skupocene stvari.

    1. Djilas pokrao a ovaj radi pametno ulozio sam novac i sam finansira celu srbiju hahs

  9. Dogovorite se sami sa sobom, jel 500 ili 700 hiljada dinara sako. I u jednom i u drugom ste preterali da je to prica za maloumne. Ko ima malo mozga nece nasesti na tu nebulozu.

  10. Pa i da ne kosta ni 6000 ni 4000 nego da kosta 1000 eura, i to je mnogo. Samo je Tito to mogao da radi, ali on je od radnicke klase stvorio srednju klasu sa skolovanom decom. On je mogao i zlatne sakoe da nosi. Njemu spomenik treba da podignemo.

  11. Gospodine Bulatovic a sta vi bih vise voleli da Predsednik Vucic kupuje sakoe I drugo u „Second Hand“ prodavnica? STVARNO.
    Ja sam veoma ponosna zato sto Predsednik se oblaci lepo I skupo.
    Oni koji nemaju u Rep Srbiji neka rade! Umesto lupanja serpi, lonaca po BG.
    U Inostrsnstvu firme salju predsednicima I poznatim osibama odecu besplatno. To je reklámja za njihove proizvode.
    Budite I vi ponosni zato sto Predsednik je u isto vreme Ambassador nase zemlje.
    A sta vi bih hteli da kazete Predsedniku Kako da zivi zivot.
    Sramota.

  12. Covece, da li si svestan, koje gluposti pricas??? Juce si dobio odgovor, ali „Danas“ to nece da objavi, jer mu ne odgovara. Toliko o nezavisnom , postenom novinarstvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.