Čačak protiv nasilja: Predsednik MZ zamolio da ponovi izjavu medijima, zaboravio da se zahvali predsedniku države 1Foto: Miroslav Dragojević Danas

Koalicija „Čačak protiv nasilja“ saopštila je danas da je predsednik jedne mesne zajednice (MZ) u tom gradu zamolio lokalne medije da ponovi izjavu o završenim radovima na čišćenju kanala i košenju trave u njegovoj MZ, jer je zaboravio da se zahvali gradonačelniku Čačka, Vladi i predsedniku Srbije.

„Svedoci smo da je to praksa režima Srpske napredne stranke (SNS) i da se gradonačelnik Čačka Milun Todorović posle svake izjave zahvaljuje predsednicima vlade i države, što je radila i (bivša predsednica Vlade Ana) Brnabić koja se zahvaljivala svom šefu. Sve nam to odaje utisak da je jedan čovek u Srbiji zaslužan za svaki otkos i pokošenu travčicu u državi“, navodi se u saopštenju koalicije „Čačak protiv nasilja“.

Koalicija podseća da se porez koji svaki građanin plaća, koristi za funkcionisanje države i svih njenih segmenata.

„Porazna je činjenica da se momentom uplate svojih obaveza lako odričemo prava na upravljanje tim novcem i smatramo da to više nije naša briga“, navodi se u saopštenju koalicije „Čačak protiv nasilja“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari