Čanak: Opoziciji je potreban zajednički kandidat

Ostavite komentar


  1. Lalo, zar ti ne znas da ce narod da glsa za Sasu Jankovica!? Ti lalo furt landras tamo ovamo, kao da nisi iz Panceva a ja iz Banatskog Brestovca…

  2. Ja bih jako voleo da se i u Banatskom Brestovcu glasalo za LSV i ostale demokratske opcije kao što je to bilo kod nas u Kovačici od 1990.godine. Čanka volim jer je nama Slovacima uvek bio tu kada je bilo teško. Kada su Šešeljevci pravili spiskove u našim selima jedino je Čanak dolazio. To se ne zaboravlja. Nije svaki potez Lige idealan, ali je i dalje to jedina prava opcija za koju vojvođani mogu da glasaju.

  3. Nenade otuoela je oštrica tvoje, a samim tim i LSV, kritike vlasti. Jeste druga su vremena, ali vidiš da nam se (u Regionu) vraćaju surove 90te. Pitanja koja si naveo da bi postavio predsedničkim kandidatima podržavam, ali zar nisi primetio da u dosadašnjim javnim nastupima, jedino Saša Janković dotiče ovu problematiku. Za dogovor oko jednog kandidata demokratske opozicije je, znaš i sam kasno, a Vuk Jeremić, prema onome ko ga podržava, i novcu koji ulaže u kampanju i nije kandidat demokratske opozicije, već desnih retrogradnih snaga. Zato prelomi i podrži kandidaturu Saše Jankovića, jer je on jedina prava opcija…

  4. E pa NECU da glasam za Jeremica! Jednom ste bas VI rekli da ste zapusili nos zbog Kostunice. Ovo cinculiranje sluzi SAMO u korist Aleksandra Vucica. To znaju i Vasi glasaci i oni iz DJB. Pozovite ljude da glasaju ze jednog ili drugog i slus, nemojte se femkati.

  5. Kao što je "beli glas" doveo Nikolića na vlast tako i insistiranje na zajedničkom kandidatu vodi ka Vučićevoj pobedi. Neka bude 5 opozicionih kandidata pa neka svako od glasača kaže šta misli o njima. To Vučiću ne daje šanse za pobedu u prvom krugu a u drugom krugu kad se bude ljuljalo i klatilo i kad svi ustanu protiv Velikog Plačljivog Demagoga mogao bi se pokrenuti i deo onih koji tradicionalno ne glasaju – čisto da kažu šta misle o platama i penzijama, o Savamali, o Beogradu na vodi, o trgovini sa Karićem i Nikolićem.
    Čanak je sve samo nije glup, zna on to dobro a i mi kapiramo da se ovde radi o tome da LSV uprkos katastrofalnim rezultatima sačuva poziciju koju ima. Lično mislim da će je pre sačuvati ako podrži jednog od kandidata iako tako sam sebi skače u stomak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.