Čanak: Vlada Srbije finansira Dodika

Ostavite komentar


  1. Pakistan i Turska pomažu Muslimane u BiH, a mi da ne pomažemo naše sunarodnike. Pa Nenade samo tako nastavi…

  2. Lider LSV, Nenad Canak je u pravu. Prvi je od opozicije bio koji je detektovao promenjeno i negativno ponasanje A.Vucica, ulaskom debelog Seselja u parlament Srbije. Slicno je sada i sa bosancerosem Dodikom iz Laktasa, ciji „patriotizam“ je u skladu sa njegovim finansijskim stanjem u bankama i zgradama, Bgd, Dedinje… .

  3. Malo opozionih tonova u govoru druga Čanka za list Danas. A danas u Novostima, na 3. strani, truje narod u mini-tekstu „U planu je nasilje“, kako opozicija hoće nasiljem -ne isključujuči oružano, kako reče – da svrge sadašnju vlast. Stvarno je dno od čoveka.

  4. A penzionerima koji su spasili Srbiju od bankrota, niko ne vraća ono što su im oduzeli!!!!!.

Ostavite komentar


Politika

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 9

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.