CEAS: Zatvoriti humanitarni centar

Ostavite komentar


  1. Pozdravljam zatvarnje CEAS-a. Vlada SAD će uštedeti, a Rusi su dobrodošli, UVEK.

  2. Pogledah sada sajt ove "nevladine" organizacije. Tekst do teksta proamericki i antiruski. . Uz to i saopstenje o navodnoj antisiptarskoj kampanji, gde nego u Srbiji. Treba li ista reci o ovom "znacajnom" stavu?!? Vodim racuna o tome sta govorim, a mogao bi i Ceas! Nije sve i svasta drmokratija.

  3. Ako se već predlaže zatvaranje, mnogo bolje bi bilo zatvoriti vojnu bazu na Kosovu ( Bondstil) nego zatvarati humanitarni centar u Nišu. Zar ne?

  4. Treba raspisati referendum sa dva pitanja:
    1.Dali treba zatvoriti Srpsko-Ruski humanitarni centar?
    2.Dali treba zabraniti rad CEAS u Srbiji?
    Demokratski,neka narod kaze sta misli!!!

  5. Ako se zatvara ruski centar treba zatvoriti i CEAS.
    Zatvaranje CEAS bi omogućilo normativno i operativno jačanje kapaciteta države Srbije za reagovanje u vanrednim situacijama i upravljanje krizama u korist države Srbije i njenih građana a ne male grupe ljudi u CEAS koji da bi opravdali postojanje ove nevladine organizacije i svojih primanja izmišljaju vruću vodu i bave se šizofreničnim teorijama sa jedinim ciljem da se eliminiše ruski uticaj na Balkanu a da ostane samo američki i evropski. Prosečan građanin Srbije smatra da svima treba omogućiti ravnopravan tretman a to je ili zatvoriti sve ili svima pružiti jednake uslove.

  6. Kako gospodi iz CEASa nije palo na pamet da traže poništavanje zakona o amnestiji američkih državljana i pripadnika NATOa na celoj teritoriji države od zločina i šteta koje mogu naneti gradjanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.