Čedomir Jovanović: Moramo biti u miru sa Albancima, Bošnjacima, Hrvatima, a pre svega – sa samima sobom

Ostavite komentar


  1. Zasto ti smeta sto neko zeli i priziva mir, suzivot, buducnost o kom narodu ti pricas o ovima na vlasti ?

  2. Naravno da treba biti u miru sa tim narodima, problem je u tome da i ti narodi i C. Jovanovic misle da ce do mira doci samo ako se Srbija povinuje nacional-sovinistickom narativu tih naroda te tako prizna velikoalbanski projekat na Kosovu, pristane na velikobosnjacki hegemonisticki koncept u BiH kao i da prihvati hrvatsku domovinsko-ustasoidnu „istinu“ o 90-tima. Tako se do mira nece doci.

  3. Ne moze se ziveti u miru sa tim podivljalim narodom arnautima,dokazano kroz istoriju da sa Srbima ne zele mir.Molim da ne cenzurisete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.