Čedomir Jovanović: Opozicija zatečena protestima

Ostavite komentar


  1. Postovana redakcijo. Samo na jednom kiosku u delu grada sa par hiljada stanovnika stizu 3 do 5 primraka Vaseg lista. Svom ocu sam dao novac da to "sve" kupuje kako se ne bi vracalo nazad te on i grupa 10 do 15 suseda citaju. Malopre sam dobio poruku od njih da vise ne zele da citaju "Danas", ostaje im samo Nin i Politikin Zabavnik. Razlog, a to je i moje misljenje. Prvo na naslovnoj strani je Vuk Draskovic kolega iz nekadasnje valde Aleksandra Vucica. Ne zele informacije o coveku namazanim svim bojama, autoru karte Velike Srbije sa kumom Seseljom. Vuku su jedino ostali u glavi novac i medijska popularnost i penzionerka Dana sa platom od nekoliko hiljada evra. Pa ko da veruje toj familiji. Drugi lik je sakupljac dzipova, lepih vina, garderobe, putovanja …i profiter DOS-a kroz fidelinku. Kazu da u malo kojem izdanju "Danasa" nema ove dvojice sa svojim pametovanjem koji ne mogu da sakupe ni 1% glasaca. Vucic je dao ime aviona Goran Bregovic umesto Dusan Kovacevic a Vi prostor Cedi, Vuku…umsto nekog naseg intelektualca. Eto preneo sam Vam misljenje. Od 2003 ova grupa ne glasa, nema za koga, vec taj dan idu na planinu. Eto i dela tajne zasto pola glasaca ne izlazi na izbore i prenosim Vam njihove pozdrave uz poruku da ce radije citati stare dobre knjige nego promocioni materijal.

  2. Sve što je Čeda rekao na svom je mestu. Normalno je što podržava studente i druge građane. Lično se radujem što sam dočekala dan da neke novine i analitičari kvalifikuju proteste kao levičarske i građanske a ne desničarske, jer se u narodu nakupilo nezadovoljstvo, zbog dosadašnje vladajuće nacioanističke ideologije! Čeda svojim nastupima izvodi druge lidere na čistinu. Ne mogu Boško Obradović, Šešelj, a možda i Nenad Popović, kao desničari da podržavaju demonstracije studenata, a da u isto vreme slede Sergeja Željeznaka, ruskog ideologa koji naše mlade demonstrante smatra neukim i naivnim žrtvama sila mraka sa Zapada. U Danasu sam pročitala da taj isti Željeznak, koji nas odvraća od EU, školuje svoje tri kćerke u Londonu.

  3. Ja nisam od tih ljudi koji na sav glas ističu da su svi političari isti. Čedomir Jovanović je čovek koji ima šta da kaže i koji tera ljude na razmišljanje. Širina pogleda i jasni politički stavovi su ono što nam je potrebno posle predsedničkih izbora i javno izraženog velikog nezadovoljstva studenata.

  4. A sto se ne pojavis na protestima, Cedice? Lepo bi prosla ljiga kao ti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.