Čedomir Jovanović u poseti Prištini

Ostavite komentar


  1. Svaka vam čast g. Jovanovicu o vašem dosadašnjem ponašanju kao političar Srbije a takodje i za vašu posetu Kosovu. Vi ste otvoren i iskren političar koji treba Srbiji. Srbija se treba jednom za uvek osloboditi te sramne politike „večitog žrtva“ a zapravo je Srbija ona koja je vodila ratove i protiv slavenskih naroda a da ne govorimo protiv neslavenskog naroda, Albanaca.
    Dobar boravak želim vam na Kosovu…
    Istoričar

    1. Na svu srecu, vi Albanci imate otvorenih i iskrenih politicara na tone, da ne spominjemo vas besprekorni CV sto se istorije ili politike tice. Pravo ste cudo. Prava je misterija kako uprkos tim sjajnim politicarima koje imate, jos sjajnijom istorijom i sadasnjoscu, imate najmanje plate, najvecu nezašoslenost, „drzavu“ koja funkcionise samo zahvaljujuci stranom upravljanju, niste posvadjani jos samo sa Albanijom…

      1. Kamo srece da i Srbija ima „strano upravljanje“ od EU i USA.
        Pre bi se pomirila sama sa sobom i sa svojim susedima. Ovako ce agonija i i valjanje u zivom blatu trajati do beskraja.

      2. Na prstima jedne ruke mogu se brojati albanski političari i glumci koji su nakon drugog svetskog rata do raspada „Jugoslavije“ služili Beogradu a morali so biti oženjeni sa srpkinjama, crnogorkama i bosankana. Nepoželjno je bilo da albanci ožene hrvatice ili slovenke…
        Poštovani gospodine nije mi patriotska isobina „ono što je Dobrica Ćosic“ definisao…

        1. Ako smatrate da su Ali Šukrija, Nimani, Vlasi, Hasani, Malići manje Albanci zato što su oženiti Srpkinje ili svetski poznati glumci Bekim Fehmiju, moj Pećanc Faruk Begoli ili Enver Petrovci bili „Primorani“ da se ožene sa Beograđanima, Srpkinjama poznatim glumicama, balerinama i muzičarkama onda tvoj amaterski rasizam i šovinizma samo dokazuje tvoju ostrašćenost i mišljenje koje je nespojivo sa svetonazorom vašeg uvaženog gosta Čedomira Jovanovića.

        2. @Rrustem

          Po svemu prikazanom u tvom komentaru, nemas ti nikakve veze sa Cedomirom Jovanovicem nego si brat blizanac srbskih patrijota, jedina razlika je da kasnis deceniju iza njih.

      3. Drugare moj mi imamo kakve takve rukovodioce ali nasi rukovodioci nisu ratni zlocinci,da te pitam a vasem drzavom ko rukovodi sto se nezaposljavanja tice bogme niste ni vi nista bolji a da znas da posle rata mi smo krenuli sa nule vi ste sve ispalili,oplackali nam kuce i sve zivo tako da nije ni cudo mi i to veoma dobro smo napredovali gradili kuce autoputeve.

    2. @Rrustem Memeti

      Cenim da mislis da su tvoji politicari bez mana, bas kao i ponasanje i politika vas Albanaca ili vasa istorija? Hahahahahahaaaa.

  2. Potpuno jasno LDP, ili Ceda , kao Vucicev izaslanik ode u Pristinu.Vucic misli da je sa
    Cedom vaskrsnut Djindjic.
    E Vucicu ,ni Ceda nije dovoljan da bi ti bio blizu Z.Djindjicu.
    Zoran je jedan a takvih kao ti ima ko pleve.
    Sve ne mozes da kupis Vucicu.
    .

  3. G. Jovanovic je veiliki covek. On brani cast srpskog naroda. On je filozof I postmoderan politicar koji se izdize iznad balkanskog primitivizma u lude ideje ko koga da vredja I da omalozava…

  4. čedomir jovanovic bilo gde da ode moze predstavljati samo sebe i svoju ženu jer u srbiji moze racunati samo na ta dva glasa…

  5. Najbolja fora sa Bg izbora je da je Čeda na svom glasačkom mestu dobio dva glasa. On i žena, ili on i ljubavnica. I zašto se o takvom liku bilo šta piše?

  6. Bilo bi dobro da ostane tamo za stalno. Kakvo foliranje. Neko ga vraca u zivot.

  7. gospodo Canak i Jovanovic samo sü malo svetlo iz tamnog Tunnela! neverovatno ova vladavine nepismenosti polupismenosti neobrazovanosti u svim segmentima drzave( Do naj manjih opcine selendre salasa sve u njihovim rukama!UUnistavaju sve sto je stolecima stvoreno! beda nemasti kud god gledas?!

  8. A sta je trebalo? Da niko ne ide u Pristinu,? Da posaljemo Dikovica sa tenkovima? Ma, sta smo to mi, za ime boga? Samo sila, pretnje, nasilje? Pa i ti Albanci su nasi, pobogu! Deo Srbije, ako hocemo. Ali, mi ne znamo ni sta je drzava, da ne mozemo istrebiti nesrbe, mrzeti ih, zlostavljati, a potom plakati i glumiti zrtvu..traziti pomoc Rusa, Kineza, Marsovaca…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.