Ćevapčići i spoljna politika Srbije: Vučić sa Mišelom pored roštilja iznervirao kritičare

Tradicionalno jelo od mesa izaziva lavine komentara, Vučića kritikuju Jadranka Kosor, Florijan Biber...

Ostavite komentar


  1. Koliko polemike oko izraza. Na slici se jasno vidi da je u pitanju smanjena verzija ćevapa jer ĆEVAP je duplo duži.

  2. Ovakva vrsta „odnosa“ u medjunarodnim kontaktima je sasvim uobičajena, čak i poželjna. „Ice break“, kako to inače stranci zovu, služi da sagovornici opuste atmosferu, i u manje napetom tonu razgovaraju o jako važnim temama.

  3. @Vladdimir: Ne pričaj koješta. Uzgred, čevapćiči nisu srpski roštilj, već turski kebab.

  4. Od kakve je važnosti komentar žene, koja protivpravno boravi u tuđem stanu a negira agresiju hr na bih, zašta postoji presuda haškog tribunala, u ovoj stvari?

  5. Hoće da kaže da je čovek iz naroda , to samo za kamere a inače verovatno mnogo skuplji specijaliteti koje naš radni čovek ne proba nikad u životu

  6. Tako je i započeo karijeru: donoseći ćevape i pečenje iz Kapetanije.

  7. Ne mogu da verujem da jedan „Danas“, sa reputacijom kakvu ima(o je), dozvoljava sebi da spadne na ovaj nivo da im je ovo na glavnoj stranici. Ni najmanje ne podrzavam Vucica, ali vam je ovo sa dna tracarskih tabloida.

  8. Morao je da zadrži dah da bi uvukao stomak za slikanje. Malko nam je zvončica zadrigla.

  9. Sećate li se nemačkog min inostranih poslova (pok. Gvido) proveo je noć u Jajincima, raspasane košulje…

  10. Mi Srbi nemamo nacionalno jelo. Ģulaši i paprikaši – mađarsko, pilav, sarma, kebab (ćevap) – tursko, razne šnicle – nemačko, pasulj – meksičko… itd. Ali, baš zbog mešanja raznih kuhinja, hranimo se raznovrsno. Koga briga čija su to jela.

  11. Vucicu jel to čevabdzinica Grčica?
    Još je tvoj miljenik i ti ga štitis.

  12. Još jedna prilika da se nešto prezalogaji, što je izgleda Vučićeva glavna preokupacija… Dajte čoveku bure čvaraka nek se usreći i nek nam se skine sa grbače.

  13. Naši predsednici,još nisu naučili,Osnovno- Nije bitno kolika je dnevnica ili plata,,penzija ,nego koliko robe i usluga se mogu platiti za tu dnevnicu ili platu i penziju.Prvu lekcija još nisu savladali,da bi prešli na Socijlane i druge programe.
    Jer ima neki naučnik da ovo pobije

  14. Cime se budale na tviteru bave
    a “ danas“ – ko bi drugi odmah da prenese gluposti dokonih ljudi

  15. Srbija je postala najpoznatija zemlja na svet, kako po lepim malinama, tako i po najboljim cevapima koji se spremaju po starom poznatom srpskom receptu.

  16. Sad će pitanja.. Odakle im novac, čije pare troše.?? I slično.. Ljubomora je teška bolest… Normalno je da se ljudi malo i opuste. Ja tu ne vidim ništa loše.

  17. Ово је одличан потез Вучића! Ко је љубоморан, нек се једе у себи…

  18. Gospođo Kosor,poštovana gospođo u Srebrenici je bio zločin,ali ne genocid.Genocid je ubijanje mladih,starih,žena i muškaraca,a vi se setite gde je to bio slučaj

  19. Konacno sklopljeno bratstvo između Srba i EU. Hrvati ljuti jer više nemaju sta da im poklone….

  20. Važno je da je uspostavljena „harmonija“. Da’l će krkat deset upola s lukom il’ će krkat nešto drugo, bitno je da se krka… narode, narode, pamet u glavu! Pohlepa i večita glad su iskonski nagon političara…

  21. „Cevapcici sa lukom“su deo Beogradske kafanske kulture i tradicije.“Cevapi“su dosli sa komentatorima i postali su deo“kvazi kafanske kulture“kpja je potisnula Beogradski duh i kafansku tradiciju

  22. Zar Aleksandra Popovicev,koja pise ovo, pokusava maksimalno da obicnu fotografiju I cevapcice pretvori u skandal I navodi Bivse Kosovar ,Veber…kao relative faktore..Aleks, nadji bolje teme pa se vise pripremi da bi mogla da pises

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.