Tači: Zaprepašćen sam uvredljivim izjavama zvaničnika u Beogradu o Račku

Ostavite komentar


        1. @Beqa
          nazad u osnovnu i da naucis par stvari. Kosovo je po medjunarodnom pravu deo Srbije i nikada ne reci nikada, seti se samo da je Kosovo na slican nacin odvojeno od Srbije i za vreme Turaka i za vreme nacista, pa se lepo to ispravilo.

  1. Jasno je da nasi predstavnici nikada i nigde nisu vredjali ili ponizavali bilo koju stranu, zato je i ova izjava veoma degutantna!

  2. Presednik Vucic aka Milosevic je u pravu da za Srbe svaki Albanac je terorist i makar de je bio 5 ili 3 ili 85 godina ili trudna zena. Sa ovim izjavama od vaseg Presednika ce najvise da trpi Srpski narod u Kosovo.

  3. Intenzivno sam pratio suđenje Miloševiću u Hagu, pa kad sam video na jednoj prepodnevnoj sesiji sniđke „iz Jaruge“ a lepo znam da su njih 47 likvidiranih, u rovovima i tranšeama po okolnim brdima, briljantnom policijskom operacijom PJP (Guri – Kamen, na šiptarskom), i da su SVI sakupljeni prethodnog dana, doneti u lokalnu džamiju i započeta obdukcija, na 9 leševa, bio sam zgranut viđenim leševima u čuvenoj jaruzi!
    Odmah sam zvao nedavno ubijenog advokata Mišu Ognjanovića, pravnog „savetnika“ Slobinog i rekao mu činjenicu. Preneto Miloševiću, a on na popodnevnoj sesiji kazao, postavio pitanje: kako su se likvidirani, iz džamije obreli u jaruzi – suđenje je prekinuto, a IZ MILOŠEVIĆEVE i SVIH OSTALIH – Račak je izbačen iz optižnica!!!
    Dakle, Taçi ponovo lansira laž oko Račka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.