CINS u kol centru SNS-a: Agencija za hostese, kupovina glasova i milioni u kešu

Ostavite komentar


  1. Uopšte nisam iznenađen. Ništa im to ne vredi. Samo još jedan razlog da „odleže“

  2. WinWin.. hahaha tu Firmu je Prointer prodao Tehnomaniji februara 2020te.. bas su im azurni ti natpisi firmi a firma inace zatvorena jos 6.2022

  3. Jezovito… Kao da su Dostojevski i Orvel udružili snage i kreirali ovu Srpsku Distopiju.

  4. Narode!
    Bilo koja stranka koja vam ponudi nivac za glas, uzmite i obećajte da ćete glasati, ali glasajte onako kako vam vaša savjest nalaže.
    Tako ćete obesmisliti njihovu bahatost i „kupovinom“ vaseg glasa otklonit će te poribljavanje naroda, rasprodaju države, ucjenjivanja, ponizavanje naroda. Ukoliko prodate svoj glas, njima ostavljate slobodu umjesto robije, ali i mogućnost da vas pljačkaju, da decu vasu raseljavaju, da zivite na minimalcu, da vam unistavaju sve ino sto ste u naslijeđe dobili od svojih predaka.
    Pogledajte u kakvom stanju je drzava, narod, pogledajte u oči svojoj deci i razmislite, da li zelite da i oni zive zivotom kakvim vi danas živite???

  5. pa tu treba da udje policija i sve pohapsi a ako nece onda posle izbora ako izgube svi u zatvor zbog izborne mahinacije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.