Ćirić: Ukidanje formule o usklađivanju „lomi“ penzijski sistem

Prva zajednička konferencija za novinare stranaka koje čine Savez za Srbiju

Ostavite komentar

  1. SZS vam je ocigledan primer, kao kada lopov upadne u banku, opljacka sav narodni novac iz trezora banke, i posle nekog vremena se vrati u banku, i kaze da gradjani nastave da stede novac u toj istoj banci .

  2. Uvođenjem ršomonijade u vezi promene penzija, po zakonima bedne Afrike, kroz floskule da će sada penzioneri imati penziju „no nikad veće“. Ovakvim odokativnim metodama dovešće da broj penzionera padne za tri i više puta od broja zapošljenih. Na taj način vladejačka klika se transformiše u najveći grobar najstarije populacije. Ako su oni preživeli mnogo ratovanja, bombardovanje, a ovu dimnu bombu neće. Kada se obistini ova budućnost pitam ΛV, ko će za njega glasati tada? Kada mi otme penziju dođe mi da kukam. Kada treba da počne da je vraća dođe mi da poludim. Izgleda da može da se živi i sa ovom penzijom. Dokaz su gladni penzioneri, a žive.

Ostavite komentar

Politika

DEJAN BULATOVIĆ

Bulatović pitao ministarku pravde zašto je ćutala dok je Marinika Tepić plasirala lažnu aferu „Morović“

Marinika Tepić, najavila je tokom rasprave u Skupštini Srbije da poslanici Stranke slobode i pravde neće glasati za set pravosudnih zakona, koji dalje podstiče nepoverenje u institucije i dalje omogućavaju održavanje nelegalnost, kao stila života najmoćnijih ljudi. „Predloženi zakoni podržavaju društvo u kome ćemo imati najsiromašnije sudije i tužioce Evrope, a istovremeno najbogatiji politički vrh […]

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.