Civilno društvo (ni)je treća strana u dijalogu

Predstavnici NVO različito vide svoju ulogu u međustranačkim razgovorima

Ostavite komentar


  1. Tesko nama dok nam je trecina vlasti u rukama spoljno obavestajnog sektora drzava Kvinte.

  2. Kad nista ne znas onda ko ovaj vukasin obradovic odes u novinare i politicare. Aferim

  3. Civilno društvo se uključuje onda kada se zainteresovane strane dogovore i utvrde pravila ponašanja u izborima,kao faktor kontrole sprovedenih dogovora.Kao orgaganijacija koja nije direktni učesnik procesa izbora ne može nametati predloge i rešenja, time bi ometala ,eventualno ,usvajanje dogovora.

  4. Ko je bre ovaj i sta vise hoce? Jednom je prevario gradjane i odradio posao za SNS i nudi se opet, za verovatno ogromnu lovu, da nasamari gradjane Srbije. Samo EU posrednici dolaze u obzir. Domaci prevaranti stop.

    1. EU. posrednici? Ma, može, isto kao što je Srbija “bila“ posrednik kad je V. Britanija izlazila iz EU.

  5. Antonijević spada u grupaciju dvoličnih koja je najopasnija za srpsko društvo. Neprijateljski vojnici koji su preobukli uniforme. Odrađuju jako prljav posao za vlast. U ratu se takvi ne zarobljavaju.

  6. Nikako ne razumem koji je demokratski legitimitet organizacija cuvilnog društva. One su po definiciji grupe za pritisak ili lobisti. Ne mogu takve organizacije menjati političke organizacije, niti se mogu postavljati kao arbitri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.