„Crna lista“ FATF nije zbog Kosova

Sagovornici Danasa odbacuju medijske navode da se priprema ekonomski paket pritiska EU na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Pažljiviji čitalac sa dužim pamćenjem od prosečnog rijaliti gledaoca će se sigurno setiti primera, koji su nas doveli na crnu listu FATF. Koliko slučajeva od 24, na koje je ukazala EK, je rešeno i da li je iko odgovarao za to. Podsetimo da je pokojna gospođa Barać javno obzdanila dokumenta, dokaze i ukazala na eventualne krivce. Da li se iko seća prodaje municije afričkim zemljama sa ove crne liste? Seća li se iko Libijskog sdiplomatskog slučaja i pogibije diplomata? Spomije li iko prodaju Zastavinih PM preko Bugarskih firmi ISIS-u?
    Pa sada nam je neko drugi kriv što Državni republički tužilac g-đa Zagorka Dolovac ne radi svoj posao. Usput da priupitamo, zna k gde je ta osoba. svim normalnim zemljama se nje, njenog rada kriminalci, oligahi i političari najviše boje. Kada bude tako nećemo ovde dovoditi kontraverzne biznismene iz svetskih nedođija ili/i angažovane glumce perača para domaćih lopova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.