Nedeljkov: Teško dokazati da vladajuća stranka prikuplja potpise za druge

Ostavite komentar


  1. Jako tesko dokazivo… Sta su radili aktivisti SNS-a sa standovima po blokovima zadnja tri dana prosle nedelje, kada su predali listu jos u martu?

  2. Nije nimalo tesko ako znas insajdere unutar SNS-a. Svi oni koji nisu dali potpis za Tomu, kasnije za Vucica, su potencijalni davaoci glasa za partnerske i „opozicione“ stranke.

  3. I nije tako tesko proveriti, trazite uvid u materijal, ako su nekom dali potpise onda je to onaj visak od 50 do 60 hiljada koji su kao sebi skupili.Ako su notari overavali potpise bez imena liste ( a to je lako moguce) onda le lako doadati kome fali.Zato samo uvid u materijal da se proveri gde su ti silni potpisi.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.