Ćulibrk u „Utisku nedelje“: Da li u Skupštini i Vladi za doručak jedu taj parizer od 250 dinara, neka ga Vučić prvi pojede, pa onda ponudi građanima

Ostavite komentar


  1. Kritikujete sve što je dobro zarad jeftinih poena…tako ste i dobre zakone kritikovali i niste glasali za njih…sramota

  2. Neka nam Čulibrk objasni šta beše sa njegovom ostavkom na mesto glavnog i odgovornog urednika u NiN-u, koju je obećao ako te godine prosečna plata u Srbiji dostigne 500 evra. Te godine prosečna plata je premašila 500 evra, a od njegove ostavke nil glasa ni traga.

  3. Ћулибрк је један од оних који критикују и кад има смисла и кад нема. А само његово знање из економије је упитно

  4. Svinja od 100 kila, 200 kila masti. Eto to je Vučićeva salama, nekad smo lošu salamu zvali podriguša, samo što je sad ta podriguša, u odnosu na ovu Vučićevu od 250 dinara, visokokvalitetan proizvod. Na soku od jabuke verovatno piše „najmanje 5% voćnog sadržaja“.
    Ekonomski tigar je mrtav, ne znam kako jer nikad nije ni bio živ, a nas čeka njegova sudbina. Kažu da do 2050-2060. ima da nas nema. Verovatno to neću dočekati i drago mi je zbog toga ali vi botovi hoćete, zato samo nastavite da uništavate svoj narod i svoju zemlju za 400-500 evra mesečno.

  5. Koliko je Srbija sa „novim radikalima“ i Vucicm „napredovala“ najbolje se vidi na primeru „parizera od 250 dinara“ !
    Ne bas tako davno gradjanima je nudjeno „da jedu korenje“ !

  6. „Neka nam Čulibrk objasni šta beše sa njegovom ostavkom na mesto glavnog i odgovornog urednika u NiN-u, koju je obećao ako te godine prosečna plata u Srbiji dostigne 500 evra. Te godine prosečna plata je premašila 500 evra, a od njegove ostavke nil glasa ni traga.“ Kad se neki napredni bot izlupeta…. Prosecna plata i inflacija od 300 % je prosecnu platu svela na 0 eura… kupi parizer i pravi sendvice neskolovani bote

  7. Ja kao penzioner radije ću jesti luk ihleb nego to đubre od pariteta i običnu vodu nego taj nazovi sok

  8. Da li „njegovi poslanici“ jedu drugačiju hranu u skupštinskom restoranu od Siniše malog i ostalih poslanika vladajuće većine ili ne?! Pa ne jedu! Pa što njih ne pomenu već ovu trojicu, koja objektivno tamo jedu samo kad su „prozvani“ od „njegovih poslanika“, čija imena „zaboravi“ da pomene, a većina nije prisutna na zasedanjima, a nema ih u sali, ali uredno jedu u tom istom restoranu tog dana kad ih nema!

  9. Ja sam protiv SNS, svi u porodici, ali uzecu tih 20.000 znace mi, iako znam da ce ih pozajmiti da bi ih podelio i kupio glasove. Najradije bih ih vratila, ali ne mogu, trebaju mi. Penzioner sam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.