Čupić u Kragujevcu: Formirati savet protesta

Ostavite komentar


  1. Kolega Cupicu stidite se, da li je moguce da ste toliko nisko pali.Recite nam koje je Vase resenje za Kosovo???

  2. Da savetom ili bez,isto didje.Protesti su zamrli i ne pomaze reanimiranje.

  3. Halo Kragujevac,

    pa zar vi nemate ljude da izraze stavove Kg već to (izgleda) mora da to rade beogradjani. Da vam oni posole pamet, da „razumete stvari“. Pa imate vi pametne ljude, znam ja. Razmislite o ovome.

    Nažalost vidi se da će i neka buduća vlast, koja se evo nudi, sprovoditi izopačenu Beogradizaciju Srbije. Ova tekuća, sprovedena od 2000 god je upropastila svu Srbiju van Beograda.

    Pa vam poslaše da vam soli pamet gospodin Čupić, koji se od profesora pretvori u, nažalost, smešnog mutivodu koji ide okolo i prosipa razne, svakojake ideje. Evo kod vas izbaci on neke savete, u mestima koje on izabra (demokratija, nema šta) + pozva OEBS (da se profesor izbori za slobodu medija – nije mu dovoljno koliko je A. Vučića do sada nekorektno optuživao, vredjao, ponižavao, hoće još , … vozi Miki i vezanih očiju. Vala, daje Čupić autogolove protestima u seriji, a da nije svestan toga (penzioner čove, izgleda). Pa zašto dozvoljavate da vam se rade ovakve stvari.

    Pa vam poslaše neku damu da vam objasni „Ekonomski genocid…“ + još dodatnih besmislica. Valjda vam je dosta.

    1. Covece da li je tebi dobro, nadji drugo mesto da trolujes. Cedomir Cupic je vrhunski intelektualac i moralni autoritet uz akademika Teodorovica i mnoge druge. Da je sreca da se oni politicki organizuju i da budu neka vrsta mentora

  4. Čedomir Čupić je ljudska gromada i ako nečije mišljenje uvažavam onda je to profesor Čedomir Čupić!!! ŽIVA LEGENDA!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.