Da li bi režim pao kada bi pitanja Kosova i BiH bila rešena: Sagovornici Danasa o tome da li Vučić „uspešno“ vlada samo u krizama

Ostavite komentar


  1. Dok ideš prema zapadu ok ideš li prema Rusiji zbogom ja prvi vodim familiju iz ove glupe zemlje

  2. Znate šta!? Ja mislim da prvo treba njega skloniti sa vlasti, pa sva pitanja rešiti u „demokratizovanoj“ državi, društvu! On je glavni uzrok stanja na čitavom tzv. zapadnom Balkanu, naš recidiv prošlosti, koji, ipak, Srbiji ne da mrdne iz devedesetih!!!
    Teško je to, znam, njegova medijska mašinerija melje sve pred sobom! Kako da istina o njemu i njegovoj vlasti dopre do većine građana? To je ključ!

  3. Vučić je srpski lažni car Scepan, poslat iz pakla da pravi pakao srpskom narodu na zemlji uz masovno laganje i manipulaciju, korupciju i urusavanje svega iole funkcionalnog i poštenog u Srbiji. Laž i manipulacija su njegov jedini argument i alat.

  4. Snezo,po tebi su,u stvari,problem Srbi.I kad nema Srba,nema ni problema,a onda,sta ce nam Vucic.Gde stalno nalazis ove,sto se malo ne druzis sa Srbima,videla bi koliko muke i bola,ali i ponosa treba da budes Srbin.

  5. Ali kakve veze ima bih kakve, sta oma da se ubacije bih sta, pa to je suverena zemlja i nema nikakvog mesanja u unutrasnje stvari iste. Nema..ostavite tu zemlju na miru,..

  6. Treba ici bagerima na PINK,kao što se za Vučicevo ministrovanje išlp na RTS.Svo zlo ide preko režimski medija i naroda,koji se deceniju opija lažima.Za neverovati je da za ovih 10 godina,Srbija nije u stanju da iznedri zdravu opoziciji,kojoj bi se verovalo!Poznato je da je DB,90-tih pravio stranke(n.p.četnički pokret).Pitam se koliki uticaj ima Vučić na sadašnje opozicionare???

  7. Ljudi nemojmo biti zatucani vec mislite svojom glavom – nigde ne postoji demokratizovano drustvo.
    Vladaju krupni kapital i interesi velikih sila.

Ostavite komentar


Politika

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO 10

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO

Nemački kancelar Olaf Šolc, predsednik Francuske Emanuel Makron i premijerka Italije Đorđa Meloni u pismu premijeru Aljbinu Kurtiju potvrdili su da predlog izaslanika EU Miroslava Lajčaka za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) predstavlja "solidan model, pažljivo osmišljen uz pomoć evropskih pravnika i eksperata, zasnovan na postojećoj najboljoj praksi u Evropi".Kako prenose prištinski mediji oni su poručili da postoji rizik da Kosovo neće imati neophodnu podršku za članstvo, ako ne počne sa uspostavljanjem ZSO.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.