Da li je na pomolu koalicija Dveri i Jeremića?

Saradnja moguća, ali u okviru šire koalicije

Ostavite komentar


  1. Sve je moguće i više ništa u celom tom ludilu nije nemoguće, jer se Jeremić hvata kao davljenik za slamku.

  2. to bi bilo korisno i za dveri i za jeremica – jedni bi druge profilisali na pozitivan nacin – jeremic bi se vise pozicionirao na desnoj nacionalnoj strani – sto mu je neophodno da bi uopste opstao na politickoj sceni – a sa druge strane bi dveri ovom koalicijom donekle bili pacifikovani, iako za to nema nikakvog razloga – ali ih prosto javnost tako dozivljava, kao izvesnu pretnju

  3. Nije mi jasna takva koalicija Dveri i partije Vuka Jeremica nemaju ama nikakve slicnosti u svojim programima vec su dijagonalna suprotnost.

  4. Neki bi međusobno da se udružuju samo da bi vladali, ali postoji problem. Svi bi da budu na čelu kolone.

  5. Koliko vidim da se vec pocelo sa kombinacijama i kalkulacijama, a da niko nema pokrice za tako neko. Kako to misle da Dveri prihvate koliciju sa jos neosnovanom strankom.

  6. Kao nešto obrazovaniji i prosvećeniji Jeremić možda planira da mu stranka bude u "centru", ali desnog ekstremističkog, "ruskokolonaškog" spektra, gde mu je po svemu i mesto. Uz ovakvu opoziciju sadašnja vlast ne treba da brine za svoju budućnost. U suštini , Jeremić je običan politički , narcistički klovn, koji patološki opsednut vlašću u kojoj bi on vršio funkciju " Murte".

  7. ne bi me cudilo jer Vuk Jeremic je u predsednickoj kampanji imao populisticke izjave i igrao na nacionalna osecanja gradjana srbije … To nije real politika …

  8. Ovu temu u mom listu nebi stavio kao udarni naslov, več negde skraja. Ali u naslovu bi dao svoj ili redakciski komentar. Jer, niti Jeremić, niti Dveri ne nose ništa dobro Srbiji. Jeremić je primetio da ima jači um od mnogih tzv. političara, pa bi da se ukotvi da bogato i zabavno živi. Dok su Dveri sa srednjovekovnom psiholgijom, što se ne može spojiti sa Jeremićem koji nema nikakvu ideologiju, osim ličnu uživanciju.

  9. svi su oni, i pozicija i opozicija, u jednoj (kapitalističkoj) koloni, tako da nikakva računica i spajanje ne treba da čudi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.