Da li je potez Surinama od velike važnosti za Srbiju?

Pitanje dana

Ostavite komentar


  1. Garant da 99,99% stanovnistva Srbije i regiona,nije ni culo za ovu drzavu,ali bitan je papir sa kojim mase "banana man" i rezultat koji ce postici kod obicnog gradjanina.Evo dokaza da Srbija sa AV i Dacicem vodi "ispravnu" politiku-moze da "upali" kod mnogobrojnih gedzovana ili botova(na zalost) u Srbiji!!!Primitivizam.

  2. Занимљиво је то да се је наша опозиција више узнемирила око овога од саме Приштине. Тужно.

  3. Da vazan je. Vazan je jer se treba boriti kolko god tesko bilo. Nemojmo da nas obezhrabljuju svojim tekstovima razni "profesori i profesorice" da je Kosovo izgubljeno. To beznadje nek zadrze za sebe i svoje narucioce.

  4. @usaf

    Garant da 99.99% Albanaca sa Kosova ne zna za ogromnu vecinu drzava koje su kao priznale "draavu kosova" , spomenimo samo Kiribate, Marsalska ostrva, Nauru, Palau, Komori, Vanuatu, Tuvalu, Sveti Kristofor i Nevis itd. ali to ne smeta raznim tacijima i haradinajima i ostalim aljbanskim patriljotama da priznanjima svih tih drzava zamajavaju Albance sa Kosova i sebe same kako su "nezavisna i suverena drzava" a ne izdrzavani protektorat kako je to u realnosti.

  5. @usaf

    Posto sebi dozvoljavas da gradjane Srbije nazivas "gedzovanima" i "primitivcima" sasvim sigurno onda nemas nista protiv ni da tebe i tebi slicne neko nazove npr. "siptarcinama" koji na celu sa kriminalcima i ratnim zlocincima Tacijem i Haradinajem nasilnickim i primitvnim metodama, muljanjem, potplacivanjem, koriscenjem istorijskih izmisljotina itd. pokusavaju da se prosire na Balkanu i tako ostave svoje nezivljene sovinisticke fantazije zaostale iz 19. veka?

  6. @usaf

    Gedzovani kazes? Kakav li si ti onda i kako da se nazovu ovakvi kao ti koji glasaju za Haradinaja ili Kurtija i nasedaju na tu "sofisticiranu" albansku politiku i ponasanje koju oni reprezentuju?

Ostavite komentar


Politika

Da li Vučić igra na kartu partijskih podela u Nemačkoj: Sagovornici Danasa o različitom tretmanu pojedinih nemačkih političara 10

Da li Vučić igra na kartu partijskih podela u Nemačkoj: Sagovornici Danasa o različitom tretmanu pojedinih nemačkih političara

Za pojedine nemačke političare, poput Markusa Zedera, premijera Bavarske i lidera Hrišćansko-socijalne unije (CSU), Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, ima samo reči hvale. One druge koji dolaze, takođe iz Nemačke, ali iz redova Liberala, Socijaldemokrata i Zelenih naziva "srbomrscima" i ne krije da o njima ne misli ništa lepo. To je stoga, objašnjavaju sagovornici Danasa, što srpski predsednik igra na kartu partijskih podela i u Nemačkoj. On ne podnosi, kako kažu, sve što nije narodnjački ideološki tok.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.