Da li je Vučić s pokreta spao samo na izbornu koaliciju i listu?

Ostavite komentar


  1. Биће покрета, не треба бринути! Зна Вучић шта ради!

  2. Kako god se zvao i šta god značio narod će slediti Vučića jer je svojim delima pokazao da brine za Srbiju

  3. Njegov „pokret“ bar ima prostora da spadne za zazliku od vas, vi ste odavno na dnu.

  4. Vučić nije ni sa čega spao, njegov rejting u narodu raste zbog njegovog rada i rezultata koje je kao predsednik postigao. Situacija oko KiM verovatno je usporila osnivanje Pokreta ali će on svakako biti osnovan i okupiće sve koji žele dobro Srbiji a takvih je ogromna većina.

  5. Što je babi milo to joj se i snilo, nisam video nikoga da je toliko opterećen Vučićem kao vi. To verovatno što nikako da ga smenite, jel da?

  6. Drz’ se ti, Vucicu, kosarke, zavrsavaj sto pre, to ti ipak najsigurnije parce ‘leba….

  7. Smejurija je najblaza rec kojom mogu da opisem taj novi pokret.Sto se tice Dacica podrzace ga ali zavisi koje fotelje ce Vucic ponuditi njegovoj stranci i njemu.

  8. To gde Vučić može sa spadne većina iz opozicije za života neće dostići !

  9. Vučić je uvek radio i radi da svom narodu napravi bolji život kome ne odgovara taj se i buni,ali neznamo šta više od ovoga neko hoće.

  10. Novi pokret će biti pravo osveženje na političkoj sceni.

  11. Jedna lepa vest je registracija pokreta kako bi učestvovali na izborima i to će pokazati jačinu politike koju vodi Vučić.

  12. Znaju šta su radili,a žele da rade i dalje to mogu samo iz koalicije.Pošteno zna on da ne mogu da ga gledaju ali to je cena biznisa.

  13. …nije on nigde ni bio…lažov koji ni jedno ispravno delo nije uradio, ali je uradio ono u čemu je najbolji: obamuo je svakoga ko mu je poklonio svoje poverenje, osim naravno svojih „sigurnih glasova“ u sekti – visokih fikusa i botova koji ga drže jer on drži njih. Paklena kriminalna simbioza. A narod? Koji narod, bre, pa neka se snalazi sam, snalazio se i za vreme Turaka a tada je bilo teže…kakve to veze ima sa Vođom…

  14. Postovani urednice sajta Danas, mislite da nam nije dosta nasilja nad mozgom od strane ovoga nepomenika od strane njegovih licnih biltena i tabloida? Ispostujte nas jedno jutro bez njega i njegove mile slicice, molim vas sklopljenim rukama !

  15. Kod nepismenih,neobrazovanih i neobavestenih to sto je „svevisnji“ smislio oko novog pokreta ce proci a kod nas koji ne spadamo u navedene i kojima je stalo do uredjene pravne drzave u kojoj ce biti zadovoljstvo ziveti sigurno nece proci.

  16. Nema sumnje, eto i na kravati pise, „predaja nije opcija“, ne dam vlast,tacka

  17. U vojsci kad padne komanda „POKRET“ , to podrazumeva da mora negde da se ide.
    Tako da će ta smučićeva zamišljena tvorevina, za Zapranu Vadikalsku vrhušku značiti: „Pripremite ćebe i četkicu za zube i POKRET ZA ZABELU!

  18. Evo i ja se priključujem apelima „Danas“ ako se već ovaj slučaj u ulozi predsednika za nepismene i nesposobne (osim za „snalaženje po Srbiji“) pojavljuje u medijima 355 od 365 dana u godini sa svojim pretežno nesuvislim blebetanjima, dajte da u „Danas“ taj odnos bude pola – pola (tj svaki drugi dan obaveštavajte zainteresovane za njegovo zdravlje) jer će se ispostaviti da je fikus u fotelji premijera slučajno pogodio da Vučića ima više u „Danas“ nego u pojedinim blatoidima za stanovnike mulja i kaljuga.

  19. Dačić ga je odradio majstorski.
    Obećao mu je ulazak u uniju nakon što formira pokret i napusti čelo stranke. Kad je napustio matičnu stranku, Prizrenac je počeo da ga ucenjuje, jer ima momentum. Zna vučić da ga ovaj prezire (i obratno) i da bi ga prodao prvom prilikom.

  20. Još jedna od udica za medije i za zaludne najboljeg studenta Pravnog, što nije bio i mnogo toga lošijeg što je bio. Kakav pokret, kakve gluposti? Gde to vlast formira državotvorni pokret? Ni, ovde niej imala nameru.Nego je Vučić,politički inteligentan lupio nešto, čime se mnogi zamajavaju.Niti bi to mogao bit pokret, kao što ja ne mogu biti devojka,najlepši i druge neistine, da ne kažem gluposti, makar tako sebe nazivao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.