Da li je Vučićev pokret umro i pre nego što je formiran: Koalicioni partneri SNS-a još nisu dobili poziv da učestvuju

Ostavite komentar


  1. Ako se predsednik ponaša kao da ne postoje protesti i građani koji na njima učestvuju, zbog čega se građani i novine koje drže do građanskih ideja takođe ne prave kao da predsednik ne postoji?

  2. Vucic ide stopama DS I DSS.
    Djilas , Raskovic – Ivić, promenise nazive stranaka i “ oslobodise “ se lustracije I odgovornosti.
    TROJKA iz 90 – tih na vlasti, ?
    Bez daljeg komentara.

  3. Da je Vucic sociopataa, nije sporno, ali da ce masa nepismenih za jedan sendvič priključiti, to već spada u kolektivno ludilo
    Ali, ako, do kraja godine svi oni ce lupati glavom o zid, ali nemoj sluvxcajno da zakuka !!!

  4. Čitam i ne verujem… Da li je realno da smo mi tek u 1989. godini, a skoro je 2024. Pola veka smo izgubili na budalaštine, jad, bedu, ratove, i političko-mafijaške budalaštine, i demagogiju. Problem je u prosečnom čoveku, koji tačno pola veka ne zna kud udara, i to plaća, što svojom krvlju, što svojom bedom.

  5. Неће Дачић гушити идентитет партије због неког покрета.

  6. „CRKVA“vise ne postoji ! To je produžena rruka kvazi drzave.Na celu sa PROFITIRIJEM, PLJAČKA. I DRŽAVU I NAROD !!!!

  7. Niko nije ponizio SNS (stranku koju je dobio kao poklon, nije bio medju osnivacima) kao sam Vucic, imenovanjem polupismenih ministara i brojnim kriminalnim aferama. To je ona prica kada roditelji kupe detetu automobil za 18. ili 25. rodjendan, a ovaj ga svesno ili podsvesno slupa jer ima komplekse zato sto nije sam uspeo da ustedi za isti.

  8. Sve što je do sada u politici radio, bilo je na štetu građana Srbije.
    Zašto, bilo ko misli, da će sada biti drukčije?

  9. „Данас“ је лист који је постао „жута штампа“, од сјаја листа, у време рушења Милошевића, до очаја у садашњем периоду.

  10. Da je Pokret radikalskog radnog naroda Srbije veliki balon od sapunice! Dačića niko ništa ne pita iako on jedini ima izvestan politički kapacitet, za razliku od malih satelitskih partijica koje nemaju ništa a htele bi da profitiraju od event. ulaska u nazovi Pokret. Ali i SNS-ovci bi da zauzmu što bolje pozicije. Mala bara puno krokodila! Bojim se da će svi ostati na suvom.

  11. dačić,palma,vulin,krkobaba,rističević,ljajić,bulatović itd.itd. i njihove „stranke“, su sinonim za „bezlične nemoralne gromade“ !!!

  12. ovom se aci bas ne da da uradi i jednu korisnu stvar za srpsku drzavu, da unisti sps kao stranku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.