Da li Vučića po silasku sa vlasti čeka suđenje, kao što je izjavio Savo Manojlović?

Sagovornici Danasa o mogućnosti da se članovima vladajuće stranke sudi za povezanost sa mafijom i koruptivna krivična dela

Ostavite komentar


  1. e moj Vučko..Ko bi rekao da u sred srbije imamo Engleskog špijuna za Predsednika..da mi je neko pricao pre 20 godina..ne bi verovao..al evo i to je moguce..djed mi se u grobu prevrce..Grčka je Srbija..Rusija je Srbija..i Ukraina je Srbija..mamlazi jedni..saznacete istoriju..polako..vreme ce pokazati..Srbi su veliki narod…

  2. Ako ćemo pošteno treba prvo suditi onima koji su bili na vlasti od 2000 god. do 2112 god. Pa kad se njima svima odrede kazne preći na one posle 2112. Bojim se da za one prve ne bi bilo dovoljno mesta u zatvorima

  3. Kako ? Kada ste vi i oni,i svi njegovi,sve veliki protivnici,pa Djilas kao poručen trči na neke pregovore,pa posle Beograd pukao (verovatno).Afera Jovanjica, Marinka priča o Moroviću,kada ono tamo stvarno koke i petlovi. Naravno tu je super opozicionar koji je onomad 2 dana trpeo strašnu torturu,bez hleba i vode,pa država pusti snimak kako lepo jede i pije više no što treba. Vi hoćete da menjate nešto ?

  4. Ako siđe sa vlasti, he he he. Pa on će 2027-me biti predsednik Vlade a broj mandata je neograničen.

  5. E sada – PRVO KANALIZACIJA U Ripnju !!!
    Obećao si oš pred prošli izbor svoj, pa nemoj da pomislimo da si lažov !!!???

  6. Sigurno ga čeka sudjenje.
    Toliku uzurpaciju vlasti, samovoljno i nezakonsko prisvajanje i izvršavanje nadležnosti izvršne vlasti nije bilo na ovim prostorima. Postavlja se i pitanje opravdanosti enormnog angažovanja TV ekipa i trošenje sredstava po tom osnovu. Zatim odlasci npr. u Davos i slične skupove koji su potpuno van njegovih ustavnih nadležnosti.

  7. Savo je lazov .koristi narod dabiga zapad izdrzavati.pre ili posle savu ce mo videti u zatvoru

  8. Daj boze onda cemo o jednom trosku i drugosrbijancima,NVO organizacije koje su nosioci antisrpskog sveta,NATO agentima i svim onim koji se zovu „gradjani“ a u stvari su antisrpska bagra

  9. Hvala Danas. Nas nažalost može spasiti samo neko potpuno deseti. Možda kad bi nas Novak Đoković poveo ili se smilovao neki egipatski faraon (parafraziram) čisto zbog pšenice i suncokreta. Kad ga ne budemo plaćali i gajili ih još više jer je to naše blago (pored dece koju imamo) znaćemo da nam je dobro. A do tad.. Doći će kako je neko napisao (verovatno slučajno) doći će i 2112.

  10. Ma kakav Savo Manojlovi? Kakva drskost aiznositi neistine i oni su jedan delic koji razmislja suprotno od vecine naroda a hteli bi da na silu preuzmu vlast i namexu svoje prazne price koje su neprihvatljive za srbe

  11. Koliko puta ce te jos poniviti pojedine tekstove samo menjate vreme

  12. Mi mu spremamo nezaboravan domacinski docek, bice ganut do suza, svaki trenutak ce mu biti ispunjen, ma ima sav da se rascveta

  13. Mi mu spremamo nezaboravan domacinski docek, bice ganut do suza, svaki trenutak ce mu biti ispunjen, ma ima sav da se rascveta!

  14. Ajd ‘ da probamo pred sledecim fer i postenim izborima uz jednostavnu proveru imovine ( pokretne , nepokretne i vezane ) i . . .

  15. More kakvi zatvori?! U rudnike i na njive! Da rmbaju i dirinče! Sve lopurde i zlotvori, još od 90ih pa do danas!!!

  16. Savo Manojlović? Ha ha ha. Kakav je on faktor. Naravno da vlast nije cvećka, ali šta ko Savu pita.

  17. Sudjenje, nego sta, ali posteno i javno. I ne samo njemu, mada prvenstveno njemu, nego i svima onima koji su krsili zakon na ovaj ili onaj nacin izbjegavajuci sudjenja.

  18. Kad ne mozes na izborima nista, onda pricaj o zatvoru. Opozicija je smesna i zalosna. Ne mogu da se odlucim sta je vise. Pa do sada je svako ko je bio na vlasti u Srbiji zasluzio corku po raznim osnovama.

  19. A koji je vladar do sada bio
    osudjivan u Srbiji.?
    Toliko zla je učinio Sloba pa
    DOS ova žuta mafija:
    Tadić, Koštunica, Dinkić,
    Đilas i njih na stotine
    koji danas žive veoma dobro uz opljačkani novac.
    Svaki vladar, gradonačelnik BG opljačkali su milijarde dolara.
    Vrana, vrani ne kopa oči.!

  20. Zorana Mihajlovic vodja buduce opozicije i dzelat Vucicu ..ko bi to rekao pre samo par meseci…

  21. Pa on ima toliko krivcnih dela da zivi 300 god nebi mogao da odlezi robiju koju je zasluzio.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.