Dačić: Ako Bog da nastavićemo koaliciju sa Vučićem posle izbora

Ostavite komentar


  1. Mnogo volim „socijaliste“ koji se pozivaju na boga i to velikim slovom! Sta je uopste jos na njima ostalo od socijalizma? Ovo je potpuno kontraproduktivno!

  2. Volim i ja vas. Ma ne volim, nego mi izletelo. Rekao je vas „Bog“ sta misli kada nije hteo sa vama u izbornu koaliciju. A rekla vam je i Plamenka.

  3. Dacic demagog je „za svaku koaliciju“ sa partijama koje su trenutno na vlasti. Najzalosnije je sto je tadasnja DS Bore Tadica iz klinicke smrti izvukla SPS i ozivela malog Dacu, ljubitelja fotelja iz sela Orlovo gnezdo na jugu Srbije.

    1. Da, može se prigovoriti Tadiću za tu koaliciju, samo mu se ne može prišiti da je oživeo mrtvaca(SPS). Neko je glasao za te satrape, imali su 22 ili i više mandata, a to sigurno nije bio Bota. A da nije tako urađeno, verovatno pod sugestijama i Brisela a i Moskve, SPS je mogao da pravi koaliciju sa neumivenim Radikalima, za koje, gle čuda, isto neko glasao te su imali oko 80 poslanika te vrlo verovatno i DSS, a možda i sa Dinkićem. Iz današnje perspektive, kada znamo da se krajem te godine desila i Seka, za DS i Tadića bi politički možda bilo bolje da je propustio to deljenje karata. Pitanje je da li mu je to bilo dozvoljeno.

  4. Naravno da Crna Gora nije otvorila granice. Ovde se šteluje i namešta dnevni broj novozaraženih tako što se smanjuje broj testova. Ako narod ovde to ne shvata, u Crnoj Gori ima ko shvata i ko ne želi da svojim građanima uvali epidemiju COVID-19 iz Srbije. Moćžete da se ljutite koliko god hoćete i pozivate na bake i deke.

  5. Ako Bog da? Da li je to mali Ivica počeo da veruje u višu silu? Izdao Tita… Slobu?

  6. Naprednjaci nemaju nijedan racionalan razlog da dalje šlepaju socijaliste na grbači. Dovoljno su učvrstili vlast da dalje mogu sami a i imaju dovoljno ozbiljnih izazova pred sobom da bi se politički potpomagali sa nekim toliko prevrtljivim kao što je SPS. Naprednjacima će biti jeftinije bez socijalista i Dačić to odlično zna a usput dovoljno nema obraza da dostojanstveno prihvati da je izvozan, potrošen i odbačen otuda i ovo javno uvlačenje i blamiranje.

  7. Prestani Dačiću više da se nudiš, uzeće te Vučić makar iz sažaljenja, odgovara mu da i dalje ima takog potrčka.

  8. Propao SPO, DS sad je red na socijaliste a u dogledno vreme i na radikale.

  9. Sedam dana nedelja ima. A, Dacic za svaki dan ima po jedan STAV.Obavezno suprotan.
    A, sto se boga tice, on ti za Titanik kojim kormilira Vucic, uopste nije potreban. Sigurno ce te potonuti.

  10. Daca se uvlaci vise od clanova SNS prvorodjenom. Vreme je da bude opozicija i da se sprema za prevremene izbore sledece godine

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.