Dačić: Aktuelni problemi u EU i oko nje

Ostavite komentar


  1. Englezi su vas odveli na SLEPI kolosek kao da ste putujece POZORISTE SOPALOVIC. Oni imaju svoj problem saznali su za nagodbu Tramp-Putin, zlu sudbinu NATO-a kao i mogucnost da su se nasukali kao brod bez kompasa , i odmah se prekonponuju po sistemu „grejem-hladim“, to jest izabrali su novog ministra za Bregzit iz tvrde struje, a novog ministra spoljnih poslova iz meke, evrofanaticne struje. A, ZAPADNI BALKAN im je sada kamen oko vrata, ili po znacaju DEVETA RUPA NA SVIRALI. Jer su sve na Balkanu opljackali, narocito u Srbiji, i vise nema sta da uzmu, pa ce morati na nekom drugom kraju Sveta da namiruju svoj MINUS SA EU od 50 milijardi evra, ili da kao sto oni to inace rade preko dvojice novoizabranih ministara PREVARE EU i ne plate joj dug. Ovakav razvoj situacije mogao je da predvidi svaki bolji, specijalizovani diplomatski tim, koji se naravno bavi svojim poslom profesionalno, a ne politickim marketingom. Medjutim, mi smo se vezali za te Engleze kao pijan za plot, i ako od njih samo imamo ogromnu STETU. U ostalom kako neko moze da objasni odluku-da smo uzeli ili su nam dodelili Engleze, koji su izasli iz EU da nam advokatisu u procesu prikljucenja EU. Sem da smo od pocetka isli putem u „LIPOVE JABUKE“ ili nas je neko namerno poslao TAMO, masno se segaceci sa Srbima i Srbijom. Smene u Vladi Tereze Mej i Samit o zapadnom Balkanu su najbolji dokaz amaterizma u vodjenju nase nacionalne politike, u poslednjoj deceniji. Mi Srbi jesmo mali narod, ali nismo toliko siromasni da nemamo 40.000 ljudi, koji su dobro obrazovani, moralni, strucni u poslu, hrabri i spremni da se bore sa svakim za nacionalne interese i opste dobro svih gradjana. Zar cemo za sva vremena ziveti kao TELEDIRIGOVANI idioti, koje ce neko zarad licnih interesa non-stop drzati u mraku i ako svetla ima u izobilju.Necemo valjda Srbi izumreti jer su se pre 18 godina razboleli od Kaligulinog sindromma . Mozda su ovde mnogi izgubili nadu- “ da za SENATORA ovde moze biti izabran i COVEK“, ali vredi pokusati posle nogdanua ponovo ustati, jer u suprotnom idemo putem degradacije ljudske evolucije i potpunog ponistenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.