Dačić: Borisov pogrešno interpretiran

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Borisov nije izjavu dao u kafani, već je snimljena i objavljena u celosti, što je mogao da vidi ceo svet, pa i naš ministar spoljnih poslova, samo da je bio trezan.

  2. Svojevremeno je i sam Dačić tvrdio za jednu svoju izjavu koju su svi preneli u celini (pa i na TVu jer je bilo snimljeno) kako je pogrešno interpretiran. Kad su mu rekli da on to 1kroz1 priča u kameru i da tu nema šta da se interpretira već se samo sluša, Dačić je rekao citiram po sećanju:
    “Možda sam ja to i rekao ali Vi znate da ja ne mislim tako kako sam rekao i stoga ste trebali da tako i prenesete kako ja mislim a ne kako sam rekao.“.

  3. Da li je neko primetio kako Dačić pokazuje svoj trijumfalizam.kad pomisli da je ono što je rekao njegova pobeda nad onim kome se obraća? Pratite
    njegove tikove-istovremeno podizanje glave u obrva. Neverovatno koliko je
    njegovo samoljublje.“A,AL’ SAM MU REKAO! Budala!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu 5

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu

Šefica Poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje (PS) Mimoza Kusari Ljilja izjavila je danas da bi parlamentarni i predsednički izbori, koje Srbija organizuje 3. aprila, trebalo da budu sprovedeni na isti način kao i referendum, odnosno da Srbi sa Kosova svoje pravo glasa iskoriste putem pošte, Kancelarije za vezu Srbije u Prištini ili na biračkom mestu u nekom od pograničnih gradova u Srbiji.

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.