Dačić: Dogovor samo uz trajno rešenje

Ostavite komentar


  1. Dacic namerno izvrce cinjenice.Niko ne trazi da Srbija prizna Kosovo.Ali uslov za ulazak u Evropu je normalizovanje odnosa i svi znaju sta znaci "normalizovanje odnosa"jedino Dacic ne zna.Bez clanstva u Evropi Srbiju ceka rat za interese Vuciceve i Daciceve kamarile i nase "ruske brace".Jer stepen mrznje prema gradjanima i opoziciji i crtanje meta kojima se aktuelna vlast sluzi, moze samo da dovede do novih politickih ubistava i do novih ratova na ovim prostorima.

  2. DACICU u Miljacku se utopi to ti je jedino resenje, Miljacka te voli a i ti nju, crveni olosu.

  3. Dacicu, da nije EU i njeni fondovi ne bi bilo ni tebe na vlasti. Nego cuti i slusaj. Vezi konja gde ti gazda kaze.

  4. "Dogovor samo uz trajno rešenje", a uz to svi po jedan kofer za Dačića.

  5. Oce li ko ovog kofermajstora da uvati treznog i podignutih pantalona?Sramota nasa.

  6. Prosto je neverovatno da ovog coveka koji je bio Miloševićev istomišljenik i portparol, i dalje puštaju da se meša u politiku.

  7. Evo i Tači upravo u Beč govori o onom što je ćerka Dačić nazvao „Razgraničenje“ Tači o promeni granica Kosova ali samo Kosova a ja ono što će verovatno da bude a to je vraćanje na stanje pre 1972.god. tj. Bujanovac i Preševo (Lapska Dolina) za severno od reke Ibar tj. Severnu Kosovsku Mitrovica, Ibarski Kolašin Zubin Potok, kao i Leposavić. Na taj način će se Srbi rešiti onog što su Mahmut Bakali i Azem Vlasi nazivali : „Kancerogenim telom u Srbiji koje se samo amputacijom može rešiti a hemoterapijom pogoršati“… Svesni smo da su i sever KiM i Bujanovac i Preševo (Veliki Trgovac) leglo droge, prostitucije i bezakonja. SZO i rešenje za SPC po Atoskom ili Vatikanskom modelu bi neku eventualnu labavu Srbije Kosova koje neće ometati jedne druge u prijem u EU i UN ali samo po zasluzi i uz potpunu demilitarizaciju Kosova tj vojnu neutralnosti jer i KiM i Srbija znaju šta nam je NATO radio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.