Dačić iz udobne fotelje plaši Srbe

Sagovornice Danasa o izjavi šefa diplomatije o postavljanju bombi na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Nije prvi put da g. Dacuic upotrebljava strah (i lazi) u svoje politicke svrhe. Za ovakve neodgovorne i lazne izjave on bi trebao da podnese ostavku i onda da mu se sudi. Sloboda mislenja je pravo svakog gradjanina, ali ne i do te mjere da izaziva paniku.

    1. Ucenik Slobodana Milosevica jako dobro zna da podgrejavanje tenzija i ratovi ,stvarni ili izmisljeni su jako dobro za opstanak na vlasti.Ja se pitam zasto do sada nije odgovarao srpskom narodu za sva zla koja mu je naneo.

  2. A kao da Albanci nece tako nešto da urade
    Bolje je spreciti nego leciti

    1. Jesi video ti nekad Albanca uživo?! Sve isto kao kod nas, dve ruke, dve noge, glava, oči, uši… Iznenadio bi se koliko smo isti!

      1. Мозак терористички и разбојнички поставља бомбе,а не уши или очи.

  3. Ovaj dacic je izgubio kompas, daje opasne izjave, svadja se u Un, treba Vucic da ga smeni!
    A sto se tice Trepce, mi nju izdrzavamo iz naseg budzeta i nista nam ne bi falilo da je preuzme neko!

  4. neznam zašto vas iritira Dačić rekao je sigurno ono što su bezbednosne službe pronašle na terenu

    1. Pa smo da bude protiv vlasti u Bgd novinari namerno traže takve marginalne sagovornice kad i sami znaju da Dačić ne može da dođe na kim.kad oće.

    2. I da jeste tačno, to uopšte nije njegov posao da to kaže. Za takva eventalna saznaja postoji Ministar UP ili Predsednik Vlade a ne on. Ali, šta da se radi kad je, kao Slobin papagaj, navikao da širi laži i stvara paniku tamo gde je nema.

  5. Ništa to nije neobično, Zar Vučić ne širi paniku nonstop? Inficirao se I Dačić.

    1. Dacic je vec bio inficiran, zajedno sa Vucicem. Za njima su po „patriotskoj duznosti“ krenuli i premijerka Ana Brnabic i ministar vojni, Vulin.
      Ne zna se ko je gori od njih Spleli su se u sopstvene lazi. Jedno misle,drugo govore a trece radi.Sve po naredjenju vrhovnog komandanta Vucica.

  6. Tog pjanduru vanjskih (ne)dela Srbije- gubernijeniko na planeti ne zarezuje(narocito ne Rus ili Kinez), njegovo kreveljenje i odraz nadeg jada u njemu svakako ne podnosi ni Vucko, ali mulu mora da izruci neko.. ali tako blesavo, poput Vulina ili Aneta, jadu nas i cemeru….

  7. Od ratnog huškača i profitera iz devedesetih, nemože ništa pametno ni korisno za Srbe i Srbiju , da se očekuje.

    1. Pazite. Nije to naivno. Sada ce srpske sluzbe na Severu da poseju bombe a onda da okrive Albance

      1. Ume to Dačić, a i hoće. Ima on iskustva iz PANDE, Goraždevca….

    2. Neverovatno. Šta znači propaganda 20 godina je prošlo i dalje ima ljudi koji su ograničeni saznanjima o istini.

      1. Da ti pravo kažem, ja bih mu nešto drugo, al nije sad lepo ovde da se priča…

      2. Moj savet jr da se godpoda iz vlade predele na Kosovo,a ne da huskaju iz udobnih fotelje i lagodnog života.

  8. Dačić je glas Rusije i tako ga treba tumačiti..
    Pretnje su ruske pretnje miru, bezbednosti i NATO integracijama regiona.

    Uvek kada je ova zemlja bila instrument Kremlja , stradala je.

  9. Ne, Dačić ne plaši baš sve Srbe. Evo, na primer, mene uopšte ne plaši. Znate zašto? Zato što mi je iskustvo pokazalo da se Dačiću može verovati samo u jednom jedinom slučaju: kad kaže da će nešto da (loše) otpeva. To je jedini poznati i kamerama zabeleženi slučaj da je nešto bilo tačno onako kako je Dačić najavio!

  10. Plasenje naroda je metod vladanja. Uplasen, ugrozen narod uvek staje uz vlast, smatrajuci da je ona jedina kadra da ga brani. Secam se kad su srpski mediji 1991 god objavili da Hrvatska uvozi oruzje iz Madjarske, preko Drave. I naravno, to nisu sprecavali, naprotiv. To ih je ucvrstilo na vlasti.

    1. Ali vidis da Hrvati jesu uvozili oruzje i vidis sta se posle toga desilo.

  11. Da li su ove novine u stanju da objave neki razuman komentar? Po vama su, izgleda, za progon Srba sa Kosmeta jedino krivi Srbi i srpski političari?!

      1. A vi Albanci sve nevinasca… Glumataj gde vas ne poznaju.

    1. Pa sami su otisli kada je Dacicev patron Milosevic `99 god u Kumanovu potpisao kapitulaciju. Ostalo je sve kolateralna steta, zajedno sa Dacicem koji umesto da skuplja caure iz „ratova za mir, koje Srbija nije vodila“ zamajava narod na ponovno njegovo dogadjane. Naravno, sa distance -kako to Dacic najbolje zna.

      1. Sa Kosova ste samo vi Albanci sami otisli u sklopu pozorisne predstave za zapadno javno mnenje.

        1. Ma kako ti kažeš, Manojlo. Ti sigurno znaš najbolje šta se sve deslilo. Bravo za mozak!

  12. Kada se promeni vlast Dačića na djubrište istorije, a ne u koaliciju. Stare greške da se ne ponove.

    1. Još samo da nam dojaviš kada će doći do te smene vlasti i ko će to da je smeni!? Zar tvoje društvance!?Poznato je ko je pravio društvo Robinzonu!

  13. Sudeci po komentarima, udruzili se albanski sovinisti i srpski autosovinisti…

  14. Au, koliko vas je skočilo na Dačića na čelu sa profesorkom, ako svi odete na KiM Šiptari će pobeći u Albaniju. Može li gospođa Stojanović da garantuje da se bar jedna stvar od onog što je Dačić rekao neće dogoditi? To što je rekao moglo bi biti i plašenje Albanaca i međunarodne zajednice koja ih podržava, zar ne? Još da administratori puste neki komentar koji se ne sviđa Draži.

    1. ,,,sve apoteke su zatvoreno,a zasto…godisnji odmor, aha recimo da su na ispravnom stanje ne bi ih zatvorili,pa g.Dacic treba da savetuje apotekare kako da posteno rade…a ne da nas uplasi…

    2. Pa ti imas po 3 komentara na dan u novinama koje prezires. Za razliku od tvojeg tabloidnog toilet papira ovo su prave novine za pismene ljude, ne za naprednjacke bizgove.

  15. Rusku petu kolonu ciji je jedan od vaznih(ne i najvazniji!)reprezent ovaj sramotni ministar bas briga za Srbe na Kosovu i za gradjane Srbije.Jedini nacin da ta nesreca od drzave izigrava inperijalnu silu je preko nasih ledja.
    Nisam ljubitelj pokojnog marsala ali i dalje slavim njegovo ne(ma koliko imalo uslova i „ali“)toj svetskoj gangreni koja zivi za svaki dan kad ce drugima biti gore,a oni poput nase elite sanjati snagu,pamet i moc koje nigde nema.

  16. ,,,sve apoteke su zatvoreno,a zasto…godisnji odmor, aha recimo da su na ispravnom stanje ne bi ih zatvorili,pa g.Dacic treba da savetuje apotekare kako da posteno rade…a ne da nas uplasi…a za ovog drugara skorpion,aka ne kazes albnci sa kosova kazi shqiptarët, a ne shiptari jer to je uvreda…

  17. Na osnovu izjava ovih gospođa proizilazi da su Albanci divni, humani, kulturni i pošteni, a Dačić (Srbih) huškač, odnosno zločinac. Da li je i jedna Albanka osudila vađenje organa živim Srbima. Poštovanje gospođama, želim im da dožive sudbine tih nesretnih Srba.

  18. Што би минирали и отимали Трепчу када је већ одавно њихова. Зашто обмањују јавност у Србији и крију да је Трепча још од 2000. под туђом руком и да радници раде као код приватника тј плата им је у еврима, пензијско осигуранје је ТРУСТИ КОСОВА , никаквих додирних тачака са Србијом нема и то је СУВА ИСТИНА! И шта ћемо сад? што би реко председник. Улаѕи у јаме су на северу Косова , руда се вади са територије Србије иѕвлачи се наКосово флотира у Лепосавићу и нестаје нетрагом. Само можемо да се досећамо о чему се овде ради. <прочитајте пажљиво шта сам написао јер између редова има још много тога. Народе мој, живимо нешију бајку, а бајке су ипак само бајке.

  19. Gospođa koja kaže “ da je srpskom narodu sa severa dosta više takvih neodgovornih i opasnih izjava predstavnika vlasti iz Beograda“, nema legitimitet da govori u ime srpskog naroda „sa severa“, jer je taj narod skoro na izborima jasno i ubedljivo rekao kome veruje!.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.