Dačić: Izjave Zvizdića o otvaranju Pandorine kutije smešne i besmislene

Ostavite komentar


  1. Gledao sam juce na N1 vestima, “ izjavu“ koju je izrekao i.dacic,glede 1 maja“praznika rada“ na grobu D.Tucovica . Ono sta je taj udbas izgovorio je za istoriju bezcasca !!! Sramota,al’ s’ obzirom da dolazi iz usta jednog ljigavca i udbaskog aparacika,nista me ne cudi !!

  2. Gospodine Dacicu polazete vence na grob Tucovicu,a zastupate sve ono protiv cega se isti borio. Setite se samo start je Tucovicu govorio o Kosovu I njegovih stavova o oslobadjanju istog 1913. godine.

    1. SPS kadar,Daca-koferce kao i umiveni SNS smatraju da su gradjani Srbije ovce koje nista ne razumeju. Svaki nastup ovih tkz politicara su udarac zdravom razumu.

  3. Dakle ne mogu da verujem kakvim se „jezikom“ služi ovaj navodni diplomata dok se obraća susednim zemljama. Činilo mi se da je najveći transfer blama bio kad je kao pevaljka po vašarima zabavljao strane državnike ali evo uspeva da prevaziđe sam sebe i ponovo nas izblamira. Pa čoveče smiri se malo, umeš li ti kao čovek mirno da razgovaraš. Ako su drugi nekulturni pa moraš li i ti takav da budeš. Primećujem da je Vučiću očigledno skrenuta pažnja sa Zapada da mnogo vređa i opoziciju i druge narode pa sad potura svoje minione da to rade umesto njega, Brnabićka, Vulin, Dačić, Zorana… A oni jedva dočekali da mogu da pomognu svom Veličanstvenom. Naravno, sve po grbači ovog nesrećnog naroda i onog što je svestan i onog što je nesvestan. Busaju se da su najveće patriote a sve što rade je isključivo razaranje srbije. Užas!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.