Dačić: Ko je uhapsio Miloševića treba da ide u zatvor

Ostavite komentar


    1. Иду избори! Чим Дачић почне да србује, знам да су избори близу.

      1. Možda ne razumem ali, Dačić ovde nije pomenuo nikakvo „srbovanje“?! Govori da treba da dobiju zaslužene kaznre svi oni koju su učestvovali u paljenju Skupštine i zazimanju državnih institucija i, protivno Ustavu i zakonima, isporuci gradjana Republike Srbije ovom sudkom čudovištu u Hagu, da ne potenciram kako se radilo o predsedniku države?! Ko je to još radio?

        1. Kakav je stav Vašeg pulena kada je u pitanju okretanje leđa Miloševiću u tim kritičnim danima? Nigde ga nije bilo tada.

          1. Čovek može da bude i kukavica ali, ako taj svoj kukavičluk ne pokušava da predstavi kao vrhunac moralnosti, hrabrosti i ispravnosti, radi se o čoveku koji poseduje moral, svest i savest, za razliku od onih koji su u američkim bombama videli slobodu i momenat da profitiraju, predstavljajući sebe kao ogledni primer moralnih ljudi. Ne treba prebacivati Dačiću taj njegov, navodni, kukavičluk, već petooktobarskim petokolonašima, koji svoj najmizerniji postupak pokušavaju da predstave u pozitivnom svetlu. Izručiti svog predsednika na onaj način mogu samo poslednje hulje i ljudske olupine.

        2. Gde je bio i šta je radio I. Dačić onih dana i noći kada se radilo o biti ili ne biti S. Miloševića, njegovog šefa?
          Nija ga bilo nigde, zavukao se u mišju rupu.
          Nema “zasluženih kazni“ za to, ali bedno se poneo.

  1. Šta smo mi doživeli ,umesto da sedi u mišijoj rupi i da od sramote ne izlazi na ulicu ,još nam pametuje.Od kad ti je vrag zaseo na prag zemljo Srbojo…..

    1. Imamo svetao primer iz jedne nama susedne zemlje. Reč je o familiji Čaušesko. Rumuni su to elegantno odradili i eno ih danas u E. U. A gde smo mi? Kod nas isti ti koji nisu kažnjeni posle 5 oktobra i danas kolo vode. SPS i. SRS je trebalo zabraniti posle oslobođenja.

  2. Sram te bilo Dačiću! Kao deo ekipe zbog koje je krvarila moja otadzbina- Jugoslavija tebi i tvojoj bulumenti doživotna robija!

    1. Tačno. Pevač bi trebao da bude na izdržavanju kazne od najmanje 50 godina i po tome bi imao mogućnost tek 2030 godine da dobije pomilovanje.

  3. Da smo ga ranije uhapsili bilo bi bolje za sve a narocito Srbiju.

    1. Mislite na Čedomira Jovanovića ili nekog drugog iz ove DOS-ovske jahaće trupe, koja je oglodala Srbiju do kostiju? Ja mislim da bi ih sve, sem časnih izuzetaka, trebalo poslati na neko poljoprivredno dobro na vaspitno-popravni rad.

      1. Takve kao ti prve.Zbog laži da je do 5.10. bilo fantastično.A onda su dožli grozni, koji su nas uveli u ratove, pokrali devize, napravili jednu od najvećih inflacija u svetskoj ekonomiji, ubijali neistomišljenike po ulici i Fruškoj gori, može ovako o vremenu kada je takvima kao ti bilo dobro, do sutra…

      2. Kako bre prijatelju oglodana kad ovi tvoji plaćaju po km auto -puta kao da je od zlata pravljen !?!

  4. Samo si ti trebao biti prvi uhapsen posle Milosevica. U Univerzumu ne postoji covek koji se udomi u svakoj vlasti a sposobnost komunikacije i poznavanje jezika „0“ A koferce ge god se ustolicis ko lisicama vezano za tebe.

  5. U pravu je Krofnica, nije trebalo hapsiti Slobu, već streljani. Ivice to možeš da prodaješ strancima i deci što neznanju, a meni što sam odrastao i živeo tada možeš samo da odgovaraš

  6. Dačiću do sada sam i imao neko mišljenje o tebi ali od sada si za mene a veruj mi i za mnoge gradjane srbije nula.Pa taj je zavio srbiju u crno,njegov sin kao kabadahija po požarevcu , zaradio noseći gajbice a teta jula ubi mnogo mnogo i ti kažeš ko ga uhapsi u zatvor , NAGRADITI a tebe ………..

  7. Svi vi iz sps i jul i jeste karikature, tako da nemaš razloga da se buniš.A, o zatvoru ćemo kada ne budete imali zaštitu i ubeđivali nas da je crno belo i obratno.Kako neki ljudi ne znaju kada i u vezi čega treba da ćute i nadaju se da će biti zaboravljeni.A neće biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.