Dačić: Ne vodimo antirusku politiku

Ostavite komentar


  1. Niste vi na nikakvom evropskom putu…ima puno pokazatelja za to. Vodite prorusku politiku od 1990-2018. (Evropa vas interesuje samo kada daje pare, pomoću tih para se održavate na vlasti). Evo juče smo videli na listi „Finacial Action Task Force“ da je Srbija na listi sa 11 zemalja u svetu sa VISOKIM RIZIKOM KORUPCIJE, pranja novca, finasiranje teroizma…, znači: sRBIJA, Severna Koreja, Etipopija, Sirija, Iran, Irak, Šri Lanka, Trinidad i Tobago, Tunis, Jemen i Vanuatu!
    Već tri decenije narodu prodajete fore i fazone o zlom Zapadu i rajskoj Rusiji…

  2. Jednom kad dobiju Kulturni centar (citaj: Vojnu bazu), nikad ih vise necete oterati, a oni ce raditi sta hocete i diktirati vam svaki pokret.

    1. Tebi nesmeta ,,Nato,,koji je bombardovao i unistio Srbiju i na silu oduzeo Kosovo a smetalo bi ti Rusi u Nisu,,,Sa koje si ti planete,,

  3. Što bi rekao moj ćale,teško onome koga Rusi brane,i Crnogorci hrane….Ovo za Crnogorce je više radi rime,a što se tiče Ivice,pošto se u poslednje vreme mnogo poziva na Tita,trebalo bi da zna da ni Broz nije baš mirisao Ruse.Mislim da je ovo dodvoravanje Rusiji više u cilju obezbeđivanja azila kada ovde jednog dana stignu računi za naplatu…nadam se uskoro!

  4. Ivica Dacic je ministarstvo spoljnjih poslova dobio kao drugu zelju koju mu je zlatna ribica ispunila posto mu nije ispunila prvu da bude Premijer.Covek nije bio prava osoba za ministarstvo spoljnjih poslova kada su sposobnosti u pitanju ali je koalicija koja je formirala vladu u nedostatku kvalitetnih,adekvatno obrazovanih i sposobnih neke funkcije dodelila osobama koje ne odgovaraju po gore navedenom.Primeri su ministarstva odbrane,spoljnjih poslova i ministarstva bez portfelja.Njima kvalitetni ljudi smetaju i kada je predizborna kampanja u Beogradu u pitanju uglavnom plasiraju neistine na televizijama Pink,Studio B,Happy kao i u nekim novinama a i angazovani su samozvani nesposobni analiticari koji se trude da degradiraju sve opozicione kandidate koji im mogu biti konkurencija na izborima.Ova predizborna kampanja je sve drugo osim fer i postena i neobicno lici na predhodne kampanje SNS-a.

  5. Voditi prorusku politiku automatski znaci da vodite antisrpsku i da zbog toga morate biti kaznjeni.
    Rusija ni u svojoj zemlji ne vodi prorusku politiku,za gradjane te nesrecne zemlje koju jasu razni hohstapleri sa krunom ili bez nje.Ruska politika je imperijalna i mafijaska,a to niko normalan ne zeli.Osim onih sa kofercetom.

    1. Svi vi koji ste placeni da lazete Srpski narod, zasluzujete da jednom zavsite u zatvoru ,,,A ima vas dosta u ovim komentarima,,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.