Dačić: Nema nastavka dijaloga dok Priština ne ukine takse

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da građani opraštaju ovom. ovom, neće proći ako kažem šta mislim o njemu i njegovoj stranci, a „žutima“ do groba neće. Ova farsa oko dijaloga je dogovorena, kako di se protegla do beskonačnosti, jer i jedni i drugi (Vučić) znaju da je potpisivanje kosovskog problema, početak njihovog KRAJA.

  2. Dijalog moze biti nastavljen tek kad Pristina ispuni sve svoje obaveze.Hteli bi da budu drzava a ne bi da ispunjavaju obaveze iz sporazuma kao prava drzava.Nasi drzavnici ne trebaju uopste da primaju zvanicnike sa zapada i treba im reci da mogu biti primljeni samo u slucaju da obaeste da je Pristina prihvatila da ispunjava dogovore.

    1. @Ivan***Ovo je neki sarkazam? Zabrinuo bih se za tvoje mentalno zdravlje ako misliš ozbiljno ovo što si napisao!

  3. Ako Priština misli da je gotovo, „zašto i dalje želi dijalog“, kazao je Dačić.
    Pa Dačiću oni ne zele uopste nikakav dijalog, jer za njih je sve gotovo a to sto vi lazete sebe i vas narod to je vas problem. Zasto bi oni pravili sa vama kompromise kada vi njih najrade vidite u nekim masovnim grobnicama.
    Albancima ne treba ni OEBS-u, ni Ujedinjene nacije vazo je da vi vise ne sudite tamo a za drugo bice bolje.

  4. Dijalog oko Čega ?

    Aj’ ti momče opet koferče pa na turneju po Karibima, Zapadna Afrika, Amazon nađi neko pleme da glasa protiv primanja u Interpol, nek im makar cveta kriminal dole.

  5. Dacicu po tebi ima povlacenja priznanja Kosova, po Pcoliju nema povlacenju priznanja Kosova. Koga sada da verujemo? Izgleda da Pacoli je u pravu, jer po medjunarodnom pravu, drzava koja je priznala drugu drzavu, ne moze da povuce to priznanje, ali moze da ne menja ambasadore sa tom drzavom. Tvojih savetnici to znaju bolje od mene pa nije tesko da se konsultuju. Izgleda da ovo tebi i tvojoj partiji to sluzi za glasove na eventualnim izborima. Svacarska nije bila clanica UN do 1981 godine, ni clanica EU pa zivela i razvila i bez toga. Ovo za dve albanske drzave jesi u pravu, sto znaci da Kosovo i Albanija mogu biti jedna drzava, sto je bolje i za Srbiju.

  6. Ne mozete izvoziti u zemlju koju ne priznajete.Jedino sto mozete je da uvedete reciprocne mere .

  7. Dačić priča jedno, a Gojkovićka drugo. Ima li Srbiju usaglašenu političku strategiju od koje se ne sme odstupati?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.