Dačić: Nema tog pritiska pod kojim bismo popustili

Ostavite komentar


  1. Ma popustices ko Sloba i onda ce ponudjena reseanja biti gora od danasnjih. Stara prica a neki iz Crkve ce biti srecni zbog jos malo anti zapadne mrznje

    1. A tebe cini srecnim kada Srbija popusta pre ucenama? Savladao te stokholmski sindrom ili je to neki metastazirani poturica mentalitet? Verovatno su se onomad i te poturice radovale kada su im sunarodnike nabijali na kolac.

  2. Ćuti Dačo, ne pitaš se ti tu mnogo, i nemoj da trčiš pred rudu. Zna se ko je glavni baja u Srbiji.

  3. Hajde Dacicu radi malo, vidis da hoce Vucic da te pusti niz vodu i da uzme radikale i onu sitnez koju pakuje sebi za svoje izbore.

  4. Retorika Slobodana Miloševiča. I on je tvrdio da ništa ne daje, a na kraju smo sve izgubili, i pride dobili i bombe na glavu. Mangupska posla. Važno je ostati na vlasti što duže to je njihov cilj. Naravno sve u ime srpskog naroda- Bulumenta iz devedesetih godina sve sve više kompletira, a na ruku im ide što nemaju oponente, jer opozicije nema. Jeza me hvata kad pomislim šta će ovde biti za par godine.

    1. Get a life.

  5. Veli Dačić, a zna da mu ne verujemo. Kompromis je reč koja označava i popuštanje pod pritiskom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.