Dačić nesvrstanima: Protiv jednostranih akcija u rešavanju kriza

Ostavite komentar


  1. pokret nesvrstanih je bio i ostao deo Zapadne politike. Mi smo kao bili neki lideri u tome a u stvari sluzili smo Zapoadu kao i sada. Dacic je postao demokrata kada su mu "zavrnuli ruku" na sastanku socijalaista u Lisabonu. Od tada svira kako mu se kaze, uostalom kao i njegov kompanjom Kin Un Vucic

  2. Neka NEKO PODSETI ,,KOFERČE,, DA JE TO BILO PRE FAMOZNE,,OSME SEDNICE,, .I NJEGOVOG,,JOŠ FAMOZNIJEG,,MENTORA.TAČKA.

  3. @GORAN MILIC
    Kad ste tako upuceni u “tajne”visoke politike objasnite nam kako je Jugoslavija spasila Nasera, kada se u vreme Suecke krize vracao iz UN, koga su Britanci i Francuzi spremali da otmu i interniraju, a Suecki kanal vrate pod njihovu jurisdikciju. Takodje bi trebalo da objasnite kako je Jugoslovenski brod zaustavljen od strane Francuza u Mediteranu, pun oruzja poslat Alzirskim ustanicima, ako su nesvrstani radili za Zapad. Jugoslavija je spasla palestinske borce, od Zapada proglasene za teroriste, a “terorista” Jaser Arafat je imao rezidenciju usred Beograda. Slali smo velikupomoc Vijetkongu i Tanjug je bio prva svetska agencija, koja je javila da je Seul pao, Vijetnamci pobedili Amerikance. Zahvaljujuci tim nesvrstanima Kosovo jos nije postal clan Ujedinjenih nacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.