Dačić nije napustio sednicu vlade, dolazi sa 15.000 pristalica na miting 26. maja 1Foto FoNet Ana Paunković

Premijeka Ana Brnabić demantovala je danas da je Ivica Dačić , potpredsednik Vlade i ministar diplomatije. napustio sednicu Vlade. Ta informacija, kako je rekla plasirana je u tajkunskim medijima sa namerom da se destabilizuje Srbija i da je ta vest plasirana spolja.

„Mi smo juče imali redovnu sednicu vlade koja je prošla u najboljem redu. Usvojili smo važne odluke za poljoprivrednike. Nije bio ni jedan neusaglašen zahtev. Građani Srbje ne verujte u dezinfomacije i pokušaj da se stvara haos u Srbiji. Ovo je direktna destabilizaija republike Srbije koja dolazi sa strane“, poručila je premijerka, govoreći mimo dnevnog reda, na sednici Skupštine, sazvanoj na zahtev opozicije o bezbednosnoj situaciji u Srbiji posle dva masovna ubistva.

Uznemirena premijerka ponovila da će se vlast u Srbije menjati samo na izborima, a ne na ulici i da su ostavke najmanji problem, ali da neće biti dozvoljeno da se bez izbora menja vlast.

A potom je Snežana Paunović, šefica poslaničkog kluba SPS pročitala Dačićevo saopštenje da će SPS učestvovati na mitingu 26. maja i da su u toku pripreme.

Pročitala je i da će Dačić govoriti na mitingu,a da će na skupu biti 15 000 pristalica SPS.

Pre toga je Dragan Marković Palma, poslanik Jedinstvene Srbije i koalicionog partner Dačićevog SPS, izrazio bojazan da može da dođe do gađanskog rata, jer mitinguje opozicija, mitinguje vlast. Pozvao je opozicuju na dogovor,ali je rekao da je blokada autoputeva zabranjena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari