Dačić: Nijedan potez bez konsultacija sa Rusijom

Šef srpske diplomatije razgovarao sa ruskim kolegom u Moskvi

Ostavite komentar


    1. Ceo svet zna o zlocincima sa Zapada osim vas.Nema kutka na kugli zemaljskoj osim njihovog a da nisu donele smrt i unistenje svega zivog.Molim objavite.

  1. Pa naravno Srbistanska gubernija. Iz kave ste nas zemlje izveli i gde ste nas doveli Gospode Boze!

  2. Dačić: Nijedan potez bez konsultacija sa Rusijom

    jednom reci GUBERNIA 🙂

    1. Vi ste američki sateliti,mora se ipak su oni najveći kupci vaše glavlne robe – droge

      1. dasmo satelit primili bi signale o „taksama“ Carini od 100% nas Amerika nas ohrabruje da postizemo sporazum sto nije slucaj sa rusima oni po svaku cenu su bili ne samo protiv sporazuma Kosovo i serbije nego i S.Makedonije i Gercke ZNASE KO JE SATELIT I REMETILACKI FAKTOR U BALKANU .

        1. @Us of Albania

          Naravno da ta tvorevina na Kosovu nije satelit nego je u pitanju izdrzavani protektorat u kojem vladaju dva, tri ambasadora dok je vama Albancima dato da se malo zabavljate i igrate se drzave.

      2. Eh mudracu,kladim se da si tu nebulozu otkuco na americkom racunaru. Kad bi imao izbor Amerika ili Rusija licemeru ….P.S.nista nemam protiv Rusije, naprotiw smatram Putina ozbiljnim i mudrim politicarem.prijatan dan ti zelim.

    2. @U.S of Albania

      Rece nama zitelj americkog protektorata u kojem domorci nisu u stanju ni pertle sami da zavezu. Ako nista drugo, tuberniji nisu potrebne vize za EU a kako je kod vas, nesto su vas izolovali drugari sa zapada? Mnogo vas „vole“, zato vam i ne ukidaju vize.

  3. Sramno, bedno, podanički, inferiorno, bez ponosa, primitivno…! Eto takva je današnja jadna spoljna politika Srbije sa analfabetama i pevačima kakvi su dačić mi vučić. Uništili su čast i obraz Srbije, upropastili narod, prodali sve što su mogli da prodaju! Najveće štetočine u poslednjih 200 godina u Srbiji!

  4. Srbija-ruska gubernija,nije ni Britanski dominion već ruski (kon)dominion čija predsednica Vlade podnosi izveštaje i transkripte ruskom ambasadoru u BGD o svojim izjavama zapadnim medijima?!

    1. Nego sta, pa dokle bre da nas svi sikaniraju sa zapada, trguju nasim teritorijama, truju nas, ozracili nas..more pod hitno u savez sa Rusijom, ruske baze u Srbiji i rep srpskoj, sa sve nuklearnim bojevim glavama. Pa da vidimo posle ko ce da zucne, pogotovo nasa bivsa braca iz ex Yu! Barem ako vec hoce da nas uniste, da prime malo i oni neki bekerel, odnosno malecko zracenje. Malo, malo pa zajednicke vezbice sa ruskom vojskom oko tkz kosova.. a divizioni S300 i S400 usanceni po Srbiji.. pa da treniramo malo mi zivce i siptarima i amerima i „civilizovanoj Evropi“.. znate onu deciju igru, „ide Maca oko tebe, .. vezbamo, vezbamo i jednog jutra eto ponovo nase i ruske vojske do Prokletija.. da vidim toga ko ce da je zastavi.. eto, tako treba, a ove sto rone suze za NATO i EU, treba tretirati kao najveći sljam i petu kolonu. Na današnji dan, Vasi prijatelji NATO i EU su ubili trogodišnju Milicu Rakic, bagro izdajnicka!

      1. Tako je to kad zlo obuzme naivni i priglupi narod koga je zajašila ova pošast još 1945.godine i ne popušta. Deca bi da se sada igraju nuklearnog rata preko sovjeta nakon što su pijana i zapišana za nepunih 8 godina izgubila 3 i po konvencionalna rata i to u veoma bliskoj i svežoj prošlosti. Braćo moja mila niste se pokajali za grehe svoje i svojih prethodnika a zaklinjete se u Srbiju i srpski narod kad god napadate one koji drugačije misle i nazivate ih izdajnicima. Izdajnicima čega? Komunoradikalske tvorevine SeReJe? Ili mislite na izdaju titine SeFeReJot? Da li ste svesni da smo svi danas zajedno dozvolili da se ogrešujemo o Srbiju svakodnevno jer se nismo pogledali u ogledalo i otvoreno pokrenuli raspravu o svim našim zabludama i boleštini, koja nas je i sa ovom današnjom pošasti duboko obuzela i mržnjom oprhvala. Ti koji danas viču i urlaju NATO izdajnici bili su svetlosnu godinu daleko od rodoljublja prema Srbiji tokom 90tih jer su bili protiv Srbije nisu je želeli kao nezavisnu državu, nisu želeli neosakaćenu himnu Bože pravde, zastavu i grb kraljevine Srbije na to ih je naterao Milo koga takođe mrze iz dna duše umesto da ga ljube tamo gde je najtamniji što konačno mogu da srbuju sa neželjenom Srbijom. Takvi kakvi su nisu želeli ni istinsko, normalno, verno i časno rodoljubivo srpstvo, već se zaklinjali u lažljivo, suludo, klerikalno i nečasno patriJotsko srpstvo koje im je servirala bolesna vlasna familija i koja tu boleštinu širi i dan danas preko ovih šizofreničara na vlasti.

        1. Narod je glasao za ove papane da bi uveli Srbiju u EU , a oni izdajice koje nazivaju sebe patriJotama sada pokazuju svoje pravo lice. Zamislite , pita Putina sta da radi???A, da mozda Putin prvo povuce trupe sa Krima , pa da ga onda pitamo .
          Dacica, I ostale krivicno goniti za izdaju .

        2. Sta mesas komunizam i Rusiju, ko te bombardovao i ubijao, Rusija ili zapad, a ti ako ti se svidja poredak koji su stvorili svetski bankari i homoseksualci onda pravac zapad!

          1. PatriJoto i muškarčino, tvoji danas vode Srbiju u pošast zelenaštva, ženoložštva i đojlenštva. Pritajeni đojleni i neskrivena ženoložnica vlasne su persone u današnjoj Srbiji a pritom se zaklinju u botoksiranog rusa i američkog klovna istovremeno, u zavisnosti sa kog su krila familije.

        3. Kao prvo, nemas ti veze nikakve sa Nikolom Kalabicem, a drugo, upravo su tebi i tvojima komunisti isprali mozak pa izgleda opet prizeljkujes i smatram da Srbi ponovo treba mirno da cekaju svoje dzelate na kućnim pragovima! Pokrij se usima!

  5. Naravno da treba biti uz drzave koje nas nisu bombardovale a ne sa agresorima sa Zapada koji su nas unistili do dna.A EU nas nece nikad primiti a cedit ce iz nas i ovo malo sto nam je preostalo.Jedino je nas narod iskreno uz Rusiju osim nekih botova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.