Dačić: Nisam željan izvršne vlasti

Ostavite komentar


  1. Pa ljudi i on sam ne veruje u ovo što priča, a kako da mu ja poverujem. Već sam napisao u jednom komentaru, to ti je kao u basni kada lisica nije mogla dohvatiti grožđe, pa reče „KISELO JE“. A takav mu je i izraz lica KISEO.

    1. Brate Nikola on je uvek željan bio banana i kofera i toga mu nikad nije bilo dosta…a koju će funkciju da mu da služba to mu nikad nije bio problem tako da svaka njegova reakcija zbog toga je samo loša gluma.

  2. Министар свега и свачега, Премијер, Председник Скупштине…е Србијо кад не можеш да изнедриш паметније, тако ти и треба!

  3. U stvari Ivica je oduvek želeo da bude direktor cirkusa sa konjima, slonovima, brkatim ženama i gutačima vatre. Drug Alek mu je ispunio tu želju što je lep gest koji će se prepričavati godinama.

  4. Al te sredio Aca. Nema vise putovanja. Sedi tu i bleji po dan i noć. Nema ni pevanja. Samo trbuhom mrdanje.

  5. Toma diploma je sa 2 dve vile,crkvom pokajnicom,kazanom i stiroporom i bolje prošao!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.