Dačić: Opasan čin Narodne stranke, da li bi to bilo moguće u Nemačkoj

Ostavite komentar


  1. A da li bi bilo moguće u Nemačkoj da se njihov predsednik preko bilo kog medijskog servisa obraća opoziciji na način na koji se naš obraća i da ih poziva na fizički obračun?

    Ja shvatam da je Dačić samo jedna od lutki čijim koncima diriguju Vučićevi prsti ali zar nije sačuvao bar malo obraza, bar malo?

  2. A dali bi u Nemačkoj bilo moguće da njihov predsednik izgovori ono što izgovara vučić? Ovako bahato se nije ponašao ni Miloš Obrenović.

  3. Da li bi koferce moglo u Nemackoj da bude u fotelji na nivou kucnog saveta ?

  4. Pa nemaju oni Vučića i Dačića na čelu države! Normalno da u Nemačkoj sa Merkelkom na čelu ovako nešto ne može da se dogodi.

  5. A jel moguce da u Nemackoj precednik Ili kancelar poziva opoziciju na tucu?

  6. Gospodine Dačiću, a da li se predsednik Nemačke služi rečnikom kojim se služi „naš“ predsednik?

  7. Pa,u Nemackoj,oni koji su izazvali ratove i krvoprolice-zavrsili su u zatvoru,za razliku od Vucica,Dacica i ostalih iz „crveno-crne koalicije“ koji gle cuda ponovno vladaju!

  8. I nije mu odgovorio jer nema nacina da se ovoj vlasti pomogne da krene sa reformama.

  9. Interesantno bi bilo čuti kako pored takvog obezbeđenja neko upadne u zgradu na Andrićevom vencu??? I još se prijavi na ulazu!!! I pri tome prođe antidiverzioni pregled!! A verovatno postoje i kamere- nego opet nešto nisu radile???!!

  10. Kada već priča o Dojclandu, tamo je nacional socijalisticka partija zabranjena i nestala posle 2 sv.rata… SPS ialje vlada i postoji.

  11. Dacicu pa ti si vec 20 godina u vladi i nista nisi uradio jel te nije sramota

  12. Ne pozivaj se samo ti na to šta bi u Nemačkoj bilo moguće ili nemoguće. Uhvaćen si sa sto hiljada evra u kešu, družio se/družiš se i šuruješ po restoranima sa raznim bananama i ostalim najgorim kriminalcima svetskog nivoa, u fotelju si uleteo maltene iz pelena i nikako iz nje da izletiš, a u koaliciji si sa likovima koje si pre toga najstrašnije pljuvao. Onog dana kad ti budeš u zatvoru zbog malverzacija kojima si unakazio budućnost Srbije možemo da pričamo o Nemačkoj.

  13. Da li bi bilo moguce u Nemackoj da se neko poput tebe bavi politikom ?

  14. E moj corco, napravili ste svinjac od drzave i jos ga uporedjujete sa nemackom drzavom! Ti si covece sljam od politicara!

  15. Hah,u Nemackoj predsednici opstina i gradova voze bicikle a ne blindirane dzipove,u Nemackoj kada izgubis posao drzava ti pomogne da nadjes nov i ne ostavlja te na cedilu,u nemackoj mesecno zaradis pet srpskih plata a cene iste a i jeftinije nego ovde,u Nemackoj se postuje privrednik i pomaze mu se da bi on pomogao radnicima…Jel se mozda neko od Vas u vrhu pronalazi u ovome…Tesko

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.