Dačić: Opozicija želi da iskoristi pandemiju za obaranje vlasti

Ostavite komentar


  1. re: „Šerpe i lonci trebaju da se koriste za ono za šta se i prodaju,…

    I on je izgleda 90-tih stekao averziju prema posuđu .

  2. Stari iskusni (režimski) političar dobro zna šta se sprema, ali opet misli da neće biti vlasti bez njega.

  3. Da, tako je Dacicu, za razliku od vas koji sve zivo koristie (pa i pandemiju, sa vasim „fantasticnim“ rezultatima) da ostanete na vlasti. Nema vise, Dacicu, kraj je, pakuj kofr(c)e!

  4. Naravno, mora se konačno i za sva vremena rešiti vlasti “crveno-crne koalicije“, koja je nanela najviše štete Srbiji i njenim građanima od kada postoji. Milošević, Šešelj, Mira Marković, kao i njihovi saradnici, tj.sadašnja vlast, konačno treba da odgovara za sva zlodela koja su počinili.

  5. Ako vi onako drsko i bezočno koristite pandemiju za ostajanje na vlasti, zašto je opozicija ne bi iskoristila za obaranje vlasti?
    Ili mislite da vi jedini u ovoj zemlji „imate pravo“ da budete na vlasti?

  6. Nisam naklonjen ni ovima ni onima ali mi je stalo kao i svakom gradjaninu drzave Srbije koji pametno razmislja , da se na funkcije postavljaju osobe po adekvatnom obrazovanju i sposobnostima a ne po dogovoru partija koje formiraju vlast, pa se na funkcije postavljaju dojucerasnji vozaci,konobari i keramicari.Meni kao gradjaninu je stalo da se na funkcijama ne postavljaju osobe koje funkciju ne zasluzuju ni po kakvom osnovu, pa funkciju ministra odbrane obavlja osoba sa neadekvatnim obrazovanjem i sposobnostima,na funkciji za koju je potrebno znanje stranih jezika postavlja osoba koja to znanje ne poseduje.I to je slucaj jos sa nekim funkcijama u nasoj zemlji, gde su postavljene osobe koje te funkcije ne zasluzuju jer nisu adekvatno obrazovane niti pripremane i njihov jedini adut je dogovor partija koje su formirale vlast.

    1. Mene zanima sta ce se desiti kada dodje do promene vlasti? Kao sto znamo, smenjivali su se, a da li je bilo drugacije???
      Pa bih da postavim pitanje svima, da li ce posle aktuelne vlasti bit drugacije- bolje, imajuci u vidu da nista bolje nije bilo ni pre aktuelne vlasti. Iskreno, ne znam kada ce svaka nova promena dati pravi rezultat, odnosno doneti boljitak ovoj zemlji, odnosno svima nama?

  7. Moja rodbina je krenula u bolji zivot put Evrope i dalje jos `60, pa `70, `80 i `90, a evo sada se sprema i moje dete, pre i posle svake, nazovimo je strahovlade, nekako uvek „oni“ odlaze!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.