Dačić: Podržavamo tužilaštvo za zločine OVK

Ostavite komentar


  1. Ako je Medjunarodni sud u Hagu angazovao tuzioca g-dina Dejvida Svendimena za
    za pocinjene ratne zlocine u sada samostalnoj drzavi Kosovu trebalo bi i politicari iz Beograda (zajedno sa rodoljubom i kosovarem Dacicem) da popune vec duze vreme upraznjeno slicno radno mesto tuzioca u Beogradu. Ako to ne urade mogu lako Dacica staviti iza brave (zajedno sa zemljakom Gurri-jem) kada budu obilazili svoja rodna sela u njima mrskoj susednoj drzavi Kosovu. Posto se i ministar odbrane Z.Djordjevic ukljucio u situaciju ne bi lose bilo da pocne sa kosovarem Dikovicem glavnim shefom vojske Srbije koji je debelo osumnjicen za pocinjene ratne zlocine u njegovom rodnom Kosovu. Ako to ne uradi ispasce krivi ambasador USA u Beogradu i njihov saradnik Mr. Svendimen kao i obavezno "izdajnicjki" Fond za humanitarno pravo (FHP) casne gospodje Natase Kandic i njenih hrabrih saradnica.

  2. Komesaru Dacicu: tvoja Srbija je napala Sloveniju, Hrvatsku ( uz tenkovski blagoslov patrijarha vascele Srbije i sveta Pavla ) Bosnu, Kosovo – samo toliko da te podsetimo!
    Ti i tvoj Milosevic, Vucic, Nikolic, Seselj, Mladic, Karadzic!
    Sve sto mozes uciniti za vascelu Srbiju, dodji nam u Toronto na jos jednu rundu srpske sarme i prasetine!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.