Dačić: Postoji „pravi rat“ u opoziciji

Ostavite komentar


  1. Veći je rat u vladajućoj stranci i to članova, DB, kriminalaca i Vučića.

  2. Moji prijatelji I Ja ne uzimamo za ozbiljno bilo sta sto potencijalni kordinator u planiranim pregovorima Ivica Dacic izjavi. Opozicija bi trebala da shvati da navedeni zaljubljenik u funkcije I udobne fotelje sve radi zbog njih I nije logicno ocekivati da on bude realan I iskren jer mora da misli na svoju funkciju I ponasa se upravo tako kako mu nalozi svevisnji koji mu je tu funkciju dodelio. Mislim da ce pregovori sa ovakvom vlascu I kordinatorom biti promasaj I nista se nece postici I na moju veliku zalost zavrsili u stili „Trla baba lan,“ sto vlasti I neiskrenom kordinatoru Ivici Dacicu I najvise odgovara.

  3. Koliko je Dačić do sada zaraqdio, najbolje zna Miša banana, kome je Dačić pomogao da na vreme pobegne iz Srbije. Za svako slučaj, Dačić je i dalje Vučićev privezak, radi svake sigurnosti.

  4. Jaka ste vi koalicija nekom koferče,drugi se igra granatama,trećem stan i kuća od tetke,petom zadruge,šestom Jagodina…Obična interesna zajednica po sistemu začepi nos i otimaj dok ima a ima jer smo pozajmili od budućnosti naše dece,njihovo trošimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.