Dačić potpisao podršku Vučiću 1Foto: EPA / Abed Al Hashlamoun

SPS će do kraja dana sakupiti 10.000 overenih potpisa svojih pristalica za podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, najavio je danas predsednik socijalista Ivica Dačić, nakon što je i on stavio svoj potpis.

Dačić je novinarima rekao da je veoma zadovoljan odzivom pristalica SPS u celoj Srbiji, što je znak da se odgvorno pristupilo tom poslu, i dodao da je samo u Beogradu do 15 časova overeno skoro 3.000 potpisa.

To je još jedan pokazatelj koliko je dobra odluka da Vučić bude zajednički kandidat. Naš cilj je da se Srbija ne zaustavi na putu, ne želimo da se u Srbiju unose virusi političke nestabilnosti, koji postoje u okolnim zemljama, istakao je Dačić.

On je upozorio da se ovih dana i u Srbiji mogu čuti najave nestabilnosti od nekih drugih predsedničkih kandidata, koji unapred govore da su izbori neregularni i „najavljuju neka scenarija nestabilnosti“.

Imamo jednog kandidata i našu koaliciju koja ima program da Srbija bude jaka, cenjena, poštovana i razvijena. Drugi kandidati skoro ništa od svog programa nisu izneli u javnost, „osim što derogiraju ono što je do sada zajedničkim radom postignuto“, konstatovao je Dačić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari