Dačić: Predlažem da vladajuća koalicija ima jednog predsedničkog kandidata

Ostavite komentar


  1. Manje je važno ko je kandidat ,kada narod ne izlazi na glasanje,glasaju samo privedeni………..

  2. Cedomir Jovanovic ili S. Basara ili Milan Antonijevic ili Marijan Risticevic ili Nenad Canak ili Vojislav Seselj ili Bogoljub Karic?

    1. hm, posle učešća u skupštinskom rijalitiju karijeru je najprirodnije nastaviti zvezdama granda .

  3. Da li bi ti bio mozda voljan? Ne da tebi, a ni nikome Vucic stolicu. Kazu da su ga culi da ce da bude predsjednik makar koliko i Lukasenko, da ce da promijeni ustav, pa da bude koliko i Putin ili Erdogan. Onda tebi ne preostaje drugo nego da budes gradonacelnik Sjenice, tamo jos ne znaju koji je pravi.

  4. Bravo Ivice, sigurno si dugo razmišljao da bi došao do te genijalne ideje, kladim se I da imaš ideju ko bi to mogao biti, a znam sigurno da ne.misliš na sebe!

  5. Zašto portparol ratnog zločinca nije u zatvoru? Zašto SPS nije zabranjen već je onomad nagrađen koalicijom sa DS? Je li Tadiću, krivi li su i za to Beli listići?

  6. Clan sam SPS-a od 1991god.Bravo Ivice.Nekada si govorio da kao suverena stranka uvek treba da imamo svog kandidata.Mnogi nasi opstinski odbori vec su kolektivno presli u SNS.Posle tvog predloga najbolje resenje je da glavni odbor donese odluku o kolektivnom prelasku clanstva u SNS.Ovo je pocetak kraja.

  7. Najbolje vam je da se kolektivno učlanite u SNS. Više ne smete samostalno da izađete na izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.