Dačić: Protest opozicije „klasična zloupotreba tragedije“, skup koji je najavio Vučić to nije

Ostavite komentar


  1. A ti si klasični licemer koji je to govorio dok je stajao uz Slobu!

  2. Dačiću ti si tragedija sa Vučićem već 30 godina idite dosadili ste bogu i narodu.

  3. Srozao si SPS zarad Vucica i SNS a pa ako pristupis ili podrzis Vuciceve manipulacije sa tim pokretom onda SPS a i ti sanjim nestajete sa politicke scene

  4. Човек нам експлицитно каже да нисмо сви једнаки. Неки раније то бар нису изговарали, шта год мислили, али Дачић игрицу диже на виши ниво.

  5. E, moj Dasčiću, toliko su ti šuplji argumenti da naprosto zveče. Kad ćeš jednom da imaš stav kao tvoji brojni članovi koji ne mogu smisliti ovu vlast kojoj ti daješ bezrezervnu podršku. Napustiće te, a ti se bolje na vreme učlani u SNS.

  6. „klasična zloupotreba tragedije“?
    Ako pokusate da definisete pojam „klasična zloupotreba tragedije“ mozda dodjete do krokija Dacica?

  7. Sram te bilo, dzabalebatoru. 30 godina si prvi u disciplini „lezi lebu da me jedu“. Zivim za dan kada ces ti i ovaj nepomenko, tvoj sef, da odgovarate pred narodnim sudom.

  8. Na miting „Srbija protiv nasilja“, Vučić organizuje kontra miting. Kako će ga nazvati? Možda „Srbija za nasilje“.

  9. Ovaj priča u fazonu „kada drugi kradu to je kriminal, kada ja kradem to nije kriminal“ Sreća njegova što u srbiji ima mnogo glupih i pokvarenih, pa je i su još uvek vlast.

  10. Srbija s Vucicem i sa tobom nikada nece biti zemlja za normalan zivot sve sisteme zemlje se unistili jedan od pokazatelja vase vlasti je i to sto je Srbiju za 10 godina napustilo blizu 800.000 mladih i obrazovanih .

  11. Ovaj put ti je prestrojavanje bilo pogrešno. Isplivaće koferče i slične prljave rabote pa ćeš na duži odmor.

  12. Ko danas dodje na protest, doci ce svojom voljom, a ne ucenom i prisilom. Dosta je bilo vaseg nasilja i vase bahatosti! Zar ne vidite da vas vise ne zelimo gledati? Odlazite!

  13. Zloupotreba protesta, laganje da je bilo pretnji i vređanja, najveća laž. Proteste u tišini, bolu i nesreći, idiot doživljava kao napad na njih. Pod hitno moraju da se brane pretnjama i izazivanje haosa, posle ovolike tragedije. Strašno!!!!

  14. Tvoje izjave su beznačajne čak i u koaliciji kojoj pripadaš. Kako te nije sramota uopšte da se pojavljuješ ? Dostigao si dno dna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.